Breaking News

A héten újabb adaptáció debütál a Netflixen - a könyvet már magyarul is olvashatjuk
Nem túlságosan gyakran ér ennyire váratlan egy adaptáció híre, de most megtörtént: október 27-én debütál a Netflixen az An astrological guide for broken hearts, vagyis az Asztrológiai ​útmutató összetört szíveknek.

A könyv még 2015-ben jelent meg a Libri gondozásában, és én akkor már írtam is értékelést a könyvről. Tudom, tudom, elég megosztó - de én szerettem. 

És ezekután aztán tényleg rettentő kíváncsi vagyok a filmre!
A film magyar leírása Netflixen:

Alice csalódott és reménytelenül szingli. De miután megismerkedik egy karizmatikus asztrológussal, a csillagokban keres választ arra, hogyan találjon magához illő párt.


A könyv magyar borítója


A könyv fülszövege: 

Alice, ​az idealista és kissé lökött Mérleg egy feltörekvő tévécsatornánál egyengeti karrierjét. Előző pasija, egy szabadságmániás Vízöntő épp most jelentette be, hogy eljegyzi új barátnőjét, aki ráadásul terhes. Ha még ez nem lenne elég, a csatorna felvesz egy önimádó Oroszlánt, hogy leépítse az oda nem illő munkatársakat. Alice retteg új főnökétől, de ez nem akadályozza meg abban, hogy fülig beleszeressen.
A lány egyetlen reménye, hogy új barátja, Tio mindent tud az asztrológiáról, és bölcs tanácsokkal látja el őt mind a munka, mind a szerelem terén. Alice el akar menekülni az Oroszlán iránt érzett vonzalma elől, hát beleveti magát az élet sűrűjébe, ahol szexmániás Nyilasokkal, higgadt Bikákkal, kitartó Kosokkal, hazug Halakkal és bosszúszomjas Skorpiókkal hozza össze a sors. Tiónak sikerül annyira a zodiákus bűvkörébe vonnia Alicét, hogy az már zöldségest és orvost is a születési képlete alapján választ, mígnem legjobb barátnője, a gondoskodó Rák orvoshoz viszi horoszkópfüggősége miatt
Silvia Zucca Milánóban él, fordítóként és újságíróként dolgozik, szereti az izgalmas lektűröket, a jó kávét, a finom bort és a cuki macskákat. Ez az első regénye.

A film előzetese:
 

Nincsenek megjegyzések