Breaking News

MEGJELENÉSRE VÁRVA - Érkezik a Válogatott ifjak zárókötete magyarul!
Marie Lu Válogatott ifjak sorozatának lezárását szerintem sokan várják. Jó hírem van: a Könyvmolyképző weboldalára már felkerült a harmadik rész!

A nagy lezárás magyarul Az Éjféli Csillag címet kapta - pontos megjelenési dátum és magyar borító még nincs.A fülszöveg első változata:

*

Adelina Amouteru eleget szenvedett. Szakított azokkal, akik elárulták, és elégtételt vett a sérelmeiért: diadalt aratott. Fehér Farkasként dicsőségben uralkodik, de minden egyes győzelemmel egyre kegyetlenebb lesz. A benne kavargó sötétség kezd kicsúszni az irányítása alól, és azzal fenyegeti, hogy elpusztítja mindazt, amit sikerült elérnie.

Mikor új fenyegetés tűnik fel, Adelina kénytelen felszakítani a régi sebeket, és veszélybe sodorni, nem csak saját magát, de az összes kiválasztottat. Hogy megóvja birodalmát, Adelinának és Rózsáinak össze kell fognia a Tőrökkel – és nem kizárt, hogy ez a kényszerű szövetség bizonyul a legkomolyabb veszedelemnek.

A New York Times listavezető sikerszerző, Marie Lu ezzel a felkavaró és magával ragadó kötettel zárja Az ifjú kiválasztottak sorozatát.

Hagyd hogy lenyűgözzön!

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)

Nincsenek megjegyzések