Breaking News

MEGJELENÉSRE VÁRVA - Jön magyarul az újabb Vi Keeland-Penelope Ward könyv!

Hamarosan érkezik magyarul a következő könyv a Vi Keeland-Penelope Ward párostól!

A Park Avenue Player magyarul a Szerelem a Park Avenue-n címet kapta. (Bevallom, ennek kevésbé örülök, az eredeti cím jobban tetszik.)

Azt még nem tudjuk pontosan, mikorra várható a megjelenés, és magyar borítónk sincs még, ellenben a magyar fülszöveg első változata felkerült a Könyvmolyképző oldalára!




Fülszöveg:

*

A férfi, akivel összekoccantam, drága autót vezetett, és lélegzetelállítóan jóképű volt. Nagy kár, hogy egyben egy igazi seggfej is. Összevesztünk, hogy melyikünk hibázott, és azon is, hogy milyen lekezelő mondatok hagyták el száját. Végül megérkezett a rendőrség, mi pedig mentünk az utunkra, a biztosítótársaságokra hagyva a helyzet tisztázását. Nekem amúgy is oda kellett érnem arra az állásinterjúra, ami miatt annyira izgatott voltam.

Ám az izgalom abban a pillanatban vált csalódottsággá, amikor megláttam, kihez is mentem interjúra. A koccanásos pasashoz.

Upsz!

Persze hogy nem kaptam meg az állást. A gond csak az volt, hogy nagyon meg akartam. Pontosabban, szükségem volt rá. Ezért, bár Hollis LaCroix pont annyira volt ijesztő, mint sármos, visszamentem hozzá, hátha ki tudom könyörögni, hogy adjon még egy esélyt. Gondolod, hogy lesz egy része a történetnek, amikor szerelmesek leszünk, majd boldogan élünk, amíg meg nem halunk, ugye? Hát, az élet szép kis csavart labdákat tud dobni. És amit mi kaptunk, arra egyáltalán nem számítottam.

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)

Nincsenek megjegyzések