Breaking News

Rajongói teóriákat erősítenek meg a Pókemberből kiszivárgott jelenetfotók - VIGYÁZAT! SPOILER!




Talán még sosem álltak ennyi teóriával a rajongók egy Pókember film érkezése előtt. Pedig most volt belőlük dögivel, ugyanis a Marvel által megnyitott multiverzum - aminek a létezését a Loki végleg megerősítette, és már a Pókember: Nincs hazaút első előzetesében is szerepel - most rengeteg olyan dologra nyújt lehetőséget a stúdiónak, amivel régi álmokat váltanak valóra.

Az első számú, legnépszerűbb teória természetesen az volt, hogy az új Pókember filmben, amit egyébként Tom Holland egy nagy éra lezárásaként emleget, nem csak az MCU Pókember-változata tűnik fel, hanem a korábbi két másik Pókember is, tehát Tobey Maguire és Andrew Garfield.

Ezt főleg utóbbi tagadta nagyon interjúkban, de az új jelenetfotók alapján úgy tűnik, bizony csak vetített és ügyesen próbálta titokban tartani az igazságot: bizony nem csak a többi Pókember film főgonoszai bukkannak fel a Nincs hazaútban, hanem a Pókemberek is. 

Ha valaki látta az animált Pókverzum filmet, azt talán ez a koncepció annyira nem rázza meg.


De volt egy másik korábbi Marvel szereplő is, akinek a felbukkanásáról teóriáztak a rajongók. Egészen konkrétan az indította be a fantáziájukat, hogy Peter Parkernek ügyvédi segítségre van szüksége azután, ami az előző film zárójelenetében történt. És ha Marvel és ügyvéd... akkor Fenegyerek. Utóbbi karaktert sikeresen alakította Charlie Cox a Marvel sorozatok világában - ami azóta nem számít már a kánon részének, viszont a multiverzumnak köszönhetően bizony őt is beemelheti a Marvel a filmekbe.

És az új fotók alapján úgy tűnik, mindkét teóriának volt alapja!

Mutatom:





Persze mivel kiszivárgott dolgokról van szó, egyáltalán nem biztos, hogy nem rajongói alkotásokról van szó. Viszont elég legitnek tűnnek, a hardcore rajongók pedig már nézegetik a hátteret gőzerővel, és ezek alapján bizonyítottnak érzik, hogy nem kamuképekről van szó.

Nincsenek megjegyzések