Breaking News

Sarah J. Maas borítóleleplezés: kicsit más borítót kapott az A Court of Silver Flames puhaborítós kiadása


Váratlan borítóleleplezés jelent meg Sarah J. Maas oldalain: az A Court of Silver Flames paperback, vagyis "puha kötéses" kiadása érkezik, és mint kiderült, úgy döntöttek, még mindig nem elég a borítóvariációkból, és ez is kicsit más lett, mint a kemény kötéses kiadás.

Mint ismeretes, a Tüskék és rózsák sorozat legújabb kötete teljesen más stílusú borítóval jelent meg, mint a régi könyvek - no persze az új borítóstílushoz kb. passzoló új kiadást kapott angolul a széria első fele, de azért azok, akik az eredeti borítóval kezdték el gyűjteni, nos... mondjuk ki, megszívták. 

Sokan abban reménykedtek, hogy esetleg majd a puha kiadás egy olyan borítóval jön majd, ami passzol a korábbiakhoz. De mint látható, csalódniuk kellett.

A puha kötés ugyan némileg más borítóval érkezik, de ez igazából az eredeti Silver Falmes artwork egy variációja csupán.

Mutatom:




Bevallom, én ennek nem igazán örülök. Ráadásul nem is értem, hogy ha már egy színt választottak a puha borítóra a kemény kötéses színei közül, miért nem a szürke volt az - végtére is Silver Flames a cím, elég furcsa, hogy a puha borítón nincs is semmi, ami erre utalna, hiszen narancssárga-sárga, sehol semmi ezüst vagy szürke.

Ez a kiadás az Egyesült Királyságban és Ausztráliában jövő májusban, Amerikában és Kanadában pedig jövő szeptemberben jelenik meg.


Ehhez kapcsolódik az is, hogy a magyar kiadás is más borítót kap. A magyar borító gyakorlatilag egy hibrid megoldás: stílusban inkább az eredeti kiadásokra hajaz, viszont nem nőalak jelenik meg rajta. 

Nincsenek megjegyzések