Breaking News

A Netflix megvette Jodi Picoult egyik regényének filmes jogait

Jodi Picoult Wish You Were Here című regénye angolul sem jelent még meg, idén november 30-ra várható, de máris nagy sikerre számíthat. 

Na jó, a szerző személye miatt amúgy is nagy sikerre számíthatna, de azért a Netflix újabb magaslatokba lőheti.

Ugyanis ők csaptak le a regény filmes jogaira, Liza Chasin és Jennifer Todd producerekkel.

A regény magyar megjelenését már az Athenaeum is beütemezte: január 26-án várható, Bár itt lennél címmel.
Fülszöveg:

Diana ​O'Toole eltervezte az életét. Mire betölti a harmincat, kimondja a boldogító igent, harmincöt évesen a férjével és két gyerekkel New York külvárosában él, miközben művészeti szakértőként sikeres karriert épít az aukciósházak kíméletlen világában. Diana biztos benne, hogy sebész rezidens szerelme, Finn, a közelgő romantikus utazásukon megkéri a kezét.
Ám New Yorkban váratlanul felüti a fejét egy vírus, amely mindaddig csak a világ túlsó felén pusztított. Indulásuk előestéjén derül ki, hogy Finn-nek maradnia kell, mivel a kórházban minden orvosra szükség van. A férfi rábeszéli Dianát, hogy utazzon el nélküle, nehogy kárba vesszen a foglalójuk. A nő vonakodva ugyan, de nekivág a világnak.
Az álomutazás egyáltalán nem úgy alakul, ahogy azt Diana remélte. Az egész sziget karantén alá kerül, így Diana ott ragad az egzotikus üdülőhelyen, amíg újra meg nem nyitják a határokat. A fiatal nő a világtól elzártan, magára maradva, a komfortzónáján kívülre kényszerül. Amikor egy helyi kamaszlány a bizalmába avatja, Diana szép lassan részese lesz egy család életének.
A szigeten új szemszögből kezdi látni a kapcsolatait, a döntéseit és önmagát. Még az is lehet, hogy miután hazatér, már semmi nem lesz olyan, mint azelőtt volt…

Nincsenek megjegyzések