Breaking News

Újabb Kasie West könyv érkezik magyarul

A Menő Könyvek újabb Kasie West könyvet hoz a realisztikus-romantikus YA könyvek szerelmeseinek.

Ahogy a kiadó írja:

Romantika minden mennyiségben! Kasie West sikerének titka, hogy szereplői hús-vér tizenévesek, akikről humorral ír fordulatos történeteket. Legújabb könyvének, Az igazság pillanatának főhőse egy elszánt és céltudatos lány, akinek hirtelen felfordul az élete.


Az igazság pillanata a tervek szerint november 15-én érkezik. 
Fülszöveg:

A tizenhat éves Hannah Moore pontosan tudja, ki is ő: a sikeres úszó, aki hamarosan ösztöndíjjal fog bejutni az egyetemre. Ami persze abszolút megéri a kemény munkát, még ha a folyamatosan sajgó válla nem is feltétlenül ért egyet ezzel az állítással. Így hát, amikor az uszodában felbukkan a mozihős Heath Hallnak öltözött fickó, és tönkreteszi az úszóversenyt, Hannah nincs oda az örömtől. Elhatározza, hogy meg fogja akadályozni, hogy ez az alak még egyszer keresztülhúzhassa a számításait. Csak hát nem igazán tudja, ki lehetett a rendbontó.

Az ismeretlen figura nem az úszóversenyen okozott először felfordulást. Egy kis nyomozást követően az is kiderül, hogy meglepően sok ember lapulhat a maszk mögött - többek között Hannah volt barátja, valamint a legjobb barátnőjének imádottja is. A lányt hamarosan beszippantja az ál Heath Hall titokzatos világa.

Amint egyre közelebb kerül a maszkos fiú kilétének felfedéséhez, Hannah magával kapcsolatban is ráébred pár meglehetősen kellemetlen igazságra: például, hogy mennyire nehezen viseli rég elhunyt bátyja árnyékát, amely még mindig meghatározza a család mindennapjait, vagy, hogy talán nem is annyira elégedett a döntéseivel, mint ahogyan azt állítja... És hogy úgy tűnik, belezúgott abba a pasiba, akiről a legkevésbé sem gondolta volna, hogy valaha is megkedveli.

Nincsenek megjegyzések