Breaking News

Kiderült, mikor kezdődik az Árnyék és csont 2. évadának forgatása!




A Netflix még júniusban rendelte be hivatalosan az Árnyék és csont 2. évadát, azóta pedig csöpögtettek ugyanis információkat a készítők, hogy állunk, de konkrét dátumot a forgatás kapcsán csak pletykák szintjén lehetett hallani.

Nézzük sorban:

Az első pletykák azt jósolták, hogy a forgatás novemberben kezdődhet, viszont azóta kiderült, hogy ez vagy nem volt igaz, vagy máshogy alakultak végül a dolgok.

Most viszont a What's on Netflix pontosabbat is tudni vél. Információik az Árnyék és csont csapata egész nyáron dolgozott, hogy 2022 januárjában elkezdődhessen a forgatás. 

A forrásuk szerint a forgatás visszatér Budapestre - ez összecseng azzal, amit Leigh Bardugo hírlevelében megtudtunk anno -, és egész konkrét 2022 januárja és júliusa között tart majd.

Ezt megerősíteni látszik az is, hogy 2022 januárjának végén a szereplőgárda ott lesz majd a RosterConon Párizsban - ha éppen Budapesten forgatnak, akkor ez a kis "kiruccanás" sokkal elképzelhetőbbnek tűnik, mint az, hogy a világ különböző pontjairól odarepüljenek.

Nincsenek megjegyzések