Breaking News

Már valamivel pontosabb infónk is van arról, mikor jöhet a Hogwarts Legacy
Pont nem olyan régen beszélgettünk a Hogwarts Legacy játékról Facebookon, amikor is megosztottam veletek, hogy életemben először játszottam PS-sel - és nem titkoltan az is célom, hogy felkészülten várjam ennek a játéknak az érkezését. 

Aki esetleg lemaradt: a Hogwarts Legacy egy RPG Harry Potter játék lesz, ami az 1800-as évek varázslóvilágában játszódik majd, a játékosok pedig azt élhetik át, milyen volt akkoriban a Roxfort tanulójának lenni.

Az ígéretek szerint a játék tele van varázslattal, a játékosok a saját kalandjukat élhetik át, varázslóként vagy boszorkányként. Növelhetik a szereplőjük képességeit, miközben új varázslatokat tanulnak, fejleszthetik a harci képességeiket és választhatnak társat is maguk mellé, aki segít szembenézni az ellenségeikkel. 
Különböző kihívások is lesznek a játékban, a karaktereknek nehéz döntéseket kell meghozniuk, eközben olyan feladatok várnak rájuk, mint új varázslatok elsajátítása, új bájitalok elkészítése, legendás állatok megszelídítése és olyan veszélyek feltárása, amik a varázslóvilág rég elfeledett múltjához kötődnek. Az út során pedig egy új, "furcsa képességet" is felfedezhetnek a játékosok, amivel csak ők bírnak.

Az ígéretek szerint a helyszín nem merül ki csak a Roxfortban, hanem járhatunk a Tiltott Rengetegben és Roxmorts-ban is. 


Egy Reddit felhasználó befotózott egy interjút, ami a Toy World Magazine-ban jelent meg a Warner Bros. egyik fejesével, Rachel Wakley-vel. Ebből pedig arra következtethetünk, hogy valamikor április után érkezhet a játék.

Arról, hogy mik várhatóak a Varázsvilág háza táján 2022-ben, így nyilatkozott:

"Az első a Legendás állatok: Dumbledore titkai film bemutatója lesz, ami április 8-án várható. (...) A második nagy bemutató 2022-ben egy új konzolos játéké lesz: a Hogwarts Legacyé." 


Ez alapján tehát a film előtt biztosan nem várható a játék debütálása, így addig még van időnk dolgozni a PS skilljeinket.

Nincsenek megjegyzések