Breaking News

Befutott Az essexi kígyó első előzetese - Tom Hiddlestonnal és Claire Danesszel a főszerepben
Az essexi kígyó nem csak odakint, hanem nálunk is nagyot futott - itthon a XXI. Század Kiadó gondozásában jelent meg. 

Azt már tudjuk egy ideje, hogy adaptáció készül a kötetből, a főszerepet pedig Keira Knightley játszotta volna. De ahogy már megírtam, őt Claire Danes váltotta a szerepben, így ő alakíthatja a főszerepet az Apple TV adaptációjában - és már egy hivatalos fotót is kaptunk róla. Mellé csatlakozott Will Ransome szerepében Tom Hiddleston!

Közben az adaptációt már le is forgatták, most pedig befutott az első előzetes is!

A minisorozat május 13-án debütál majd 2 epizóddal, utána pedig minden pénteken lesz új rész, egészen június 10-ig.

Az előzetes:
Fülszöveg:

1893, London. Amikor Cora Seaborne és Francis nevű fia megérkezik Essexbe, ott az a szóbeszéd járja, hogy az egykor a lápvidéken garázdálkodó s emberéleteket követelő mitikus szörny, az Essexi Kígyó újra feltűnt Aldwinter egyházközségének partjainál. Lelkes természetbúvárként Corát tűzbe hozza a hír, hisz talán egy eleddig ismeretlen állatfaj példányáról van szó. A lény nyomait követve ismerkedik meg Aldwinter plébánosával, William Ransome-mal, akivel ellentmondásos érzelmeket táplálnak egymás iránt, míg végül a legváratlanabb módon alakítják át a másik életét.

Az Essexi kígyó több irodalmi díjat kapott, megjelenése óta több mint egy éve az eladási listák elején szerepel a könyv az Egyesült Királyságban.  

Nincsenek megjegyzések