Breaking News

Újabb könyv érkezik magyarul a Vi Keeland-Penelope Ward párostól

A Vi Keeland-Penelope Ward páros már bejáratottnak számít, nem csak odakint, de itthon is több könyv jelent már meg tőlük.

Most érkezik a következő, ami nem más lesz, mint a Hate Notes!

A könyv már felkerült a kiadó oldalára. Magyar borító és megjelenési dátum egyelőre nincs, viszont a fülszöveg első változatát már olvashatjuk.





A fülszöveg első változata:

*
Egy rendkívüli szerelmi történet összetört szívekről és a második esélyekről a New York Times bestseller-szerzőitől, Vi Keelandtől és Penelope Wardtól…

Minden egy esküvői ruhába varrt titokzatos kék üzenettel kezdődött.

Valami kék.

A sosem viselt menyasszonyi ruhámat mentem eladni egy használtruha-boltba. Ekkor találtam meg egy másik menyasszony „valami régijét”.

Egy lélegzetelállító, tollas, egyedi tervezésű ruha bélésébe volt tűzve a legszebb üzenetet, amit valaha olvastam: Köszönöm, hogy valóra váltottad minden álmom.

A kék levelezőpapíron dombornyomással a Reed Eastwood név szerepelt, aki egyértelműen a földkerekség legromantikusabb férfija volt. És mint kiderítettem, a legvonzóbb is. Bárcsak itt véget értek volna az igaz szerelemmel kapcsolatos képzelgéseim! Mert azóta megtudtam egyet s mást Mr. Romantikáról.

Arrogáns, cinikus és lekezelő. Én aztán tudom! A sors fintorának köszönhetően ráadásul még az új főnököm is. De ez nem fog megakadályozni abban, hogy kiderítsem, mi az utolsó szerelmes levelének a története. Annak a szerelmes levélnek, aminek nem a boldogan éltek, amíg meg nem haltak lett a vége.

Az a történet azonban semmi ahhoz képest, ami köztünk van kibontakozóban. Egyre forróbb, csábítóbb és meglepőbb, mint bármi, amit el tudtam volna képzelni.

Valami új.

De fogalmam sincs, hogyan fog végződni…

*(Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!) 

Nincsenek megjegyzések