Breaking News

BRÉKING! Megvan, mikor érkezik a mozikba a Hunger Games előzményfilm!
Már megírtam, hogy a Lionsgate megvette Suzanne Collins új Hunger Games előzményregényének filmes jogait is, így várható film Énekesmadarak ​és kígyók balladája könyvből is. 

Legutóbb az a hír érkezett a filmről, hogy a Lionsgate 2022 első felében szeretné kezdeni a film készítését. 

És most végre friss híreket kaptunk a filmről a CinemaConon. Tessék kapaszkodni: megvan a konkrét premierdátum!

A Hunger Games előzményfilm 2023. november 17-én kerülhet a mozikba!

Ez tehát kb. ugyanaz az időszak, amikor a korábbi Hunger Games filmek is a mozikba kerültek.

A rendezői székbe visszatér Francis Lawrence, aki a második, harmadik és negyedik Hunger Games filmet is dirigálta.

Bejegyzésajánló


A könyv fülszövege:

A ​becsvágy hajtja.
A küzdelem élteti.
De a hatalomnak megvan az ára.

Annak az aratásnapnak a reggelén járunk, amely a tizedik Éhezők Viadalát előzi meg. A Kapitóliumban a tizennyolc éves Coriolanus Snow élete nagy dobására készülődik, a mentori posztjára a Viadalban. Az egykor nagy hatalmú Snow-házra nehéz idők járnak: a jövőjük azon múlik, hogy Coriolanus képes lesz-e elbűvölőbbnek, ravaszabbnak és taktikusabbnak bizonyulni diáktársainál, és győztest tud-e faragni a saját kiválasztottjából.

Az esélyek azonban ellene szólnak. Azt a megalázó megbízatást kapja ugyanis, hogy a 12. körzet lány kiválasztottját mentorálja, a legaljának a legalját. Sorsuk ezzel végleg összefonódik – Coriolanus minden döntése kedvezményekhez vagy kudarchoz, csillogáshoz vagy csődhöz vezethet. Az arénán belül életre-halálra szóló harc következik, az arénán kívül pedig Coriolanus elkezd együttérezni megpecsételt sorsú kiválasztottjával… és mérlegelnie kell, hogy a szabályok követése-e a fontosabb, vagy a túlélés. Kerül, amibe kerül.

Nincsenek megjegyzések