Breaking News

Fotók és videók az új, éldekorált A végzet ereklyéi könyvekről

Már előrendelhető az első két éldekorált A végzet ereklyéi kötet, az Üvegváros és a Bukott angyalok városa. 

Sokakban felmerült a kérdés, miért pont ezekből, mi van az első két résszel. A kiadó ezt megválaszolta, de ha esetleg valaki nem látta: ebből a két könyvből fogyott el a kiadói készlet, így ezekből készült volna most mindenképp utánnyomás, és a könyvekhez csak akkor tud éldekor készülni, amikor amúgy is a nyomdában vannak. Így ez a két könyv most megkapta a díszítést, és ha a többi könyvből utánnyomás készül, majd azok is megkapják. 


Na, és akkor most, hogy ezt tisztázzuk, nézzük meg, milyenek a könyvek élőben, ugyanis kaptunk fotókat is, illetve két videót is a nyomdából!


A fotók:

A két nyomdai videó:

@konyvmolykepzo Tetszik? 🤩 Éppen készül A végzet ereklyéi sorozat szívdobogtató negyedik kötetének éldekorálása az Alföldi Nyomdában. ❤️❤️❤️ Már előjegyezhető! #könyvmolyképző #könyvtok #könyvajánló #booktok #éldekorált #cassandraclare #shadowhunters ♬ Storm - Ruelle@konyvmolykepzo Újabb csoda az Alföldi Nyomdából! ❤️ Jönnek és csak jönnek A végzet erekjéi. #könyvmolyképző #könyvtok #könyvajánló #booktok #éldekorált #shadowhunters #cassandraclare ♬ Blinding Lights - Loi

Nincsenek megjegyzések