Breaking News

MEGJELENÉSRE VÁRVA - Folytatódik Laura Thalassa sorozata!

Tavaly jelent meg egy új kiadó, az Anassa Könyvek gondozásában Laura Thalassa Rhapsodic című könyve, most pedig érkezik a folytatás!

Az A Strange Hymn, vagyis magyar címén A szirén éneke megjelenése április 4-re várható.





Az első könyvről beszélgettünk a Lopott Szavak podcastban:





Fülszöveg:

Callypso Lillis, a szirén és az Éjszaka Királyának lelki társa kiszabadult Karnon, az őrült király karmaiból és bizarr börtönéből. Ám a rémálom itt nem ért véget. Callie magán viseli a fogságban töltött idő fizikai nyomait, és egyre több bizonyíték utal arra, hogy a Lélektolvaj még mindig szabadon kószál.

Amikor egy árnyünnep a Flóra Királyságába szólítja Callie-t és társát, Desmond Flynnt, a nyomozásukat ott folytatják. Ám a birodalom ragyogó fényei és káprázatos virágai között sokkal sürgetőbb problémákkal találják szembe magukat. A hatalmas árnycsarnokoknál nem létezik könyörtelenebb hely a világon, és nincs annyi alku, ami megmenthetné Callie-t a királyi intrikától.

A tündérek veszélyes játékot játszanak. Egyesek szerelemre vágynak, mások bosszúra vagy szexre, de akadnak olyanok is, akik kimondhatatlan szörnyűségekre. Egy dolog azonban biztos: senki nem az, aminek látszik. Még Des sem, aki minden egyes újabb titokkal egyre sejtelmesebbé válik.

Ám a Flóra Királyságának is megvannak a maga titkai, a vérző fáktól a megbélyegzett rabszolgákon át a felszívódó katonákig. Valami készülődik a növények földjén, és ha Callie nem vigyáz, ez a veszedelem elpusztít mindent és mindenkit, akit Callie szeret. Sőt, talán őt magát is.. 

1 megjegyzés:

  1. Szia!
    Esetleg van arról hír, hogy a Four Horsemen-t is fordítjâk magyarra? Köszönöm!

    VálaszTörlés