Breaking News

Véletlenül kiszivárgott a Crescent City 3. megjelenési ideje?!

Egyelőre nincsen hivatalos információnk arról, mikorra várható a következő Sarah J. Maas könyvmegjelenés. Annyit viszont tudhatunk a szerző nyilatkozataiból, hogy a legközelebbi könyve a Crescent City 3. része lesz. 

Abból, hogy már március van, és még nincs hivatalos megjelenési időpont, a többség úgy sejti (én is), hogy a 2023-as "maastalan" év lesz, vagyis idén már nem fog megjelenni ez a könyv. (Összehasonlításul: Cassandra Clare ősszel megjelenő könyvének nem csak megjelenési időpontja, de borítója is van már.)

Sokan úgy sejtik, a megjelenési dátum bejelentése az új borítós kiadás megjelenése környékén lesz - ha valaki esetleg lemaradt, ezek az új borítók.


Most egy szemfüles rajongó viszont érdekes dolgott osztott meg - egy képernyőfotót a Bloomsbury oldaláról, ahová felkerült a könyv adatlapja, rá pedig egy jelentős infó: az, hogy a megjelenés 2024. január 30-ra várható.

Természetesen ezen a ponton nem tudhatjuk biztosan, hogy egy random hibáról van szó, vagy csak egy túlságosan lelkes gyakornok tette fel a tényleges dátumot véletlenül. 

Mindenesetre ez egy elég reális dátumnak tűnik.


Nincsenek megjegyzések