Breaking News

Véletlenül kiszivárgott a Crescent City 3. megjelenési ideje?!





Egyelőre nincsen hivatalos információnk arról, mikorra várható a következő Sarah J. Maas könyvmegjelenés. Annyit viszont tudhatunk a szerző nyilatkozataiból, hogy a legközelebbi könyve a Crescent City 3. része lesz. 

Abból, hogy már március van, és még nincs hivatalos megjelenési időpont, a többség úgy sejti (én is), hogy a 2023-as "maastalan" év lesz, vagyis idén már nem fog megjelenni ez a könyv. (Összehasonlításul: Cassandra Clare ősszel megjelenő könyvének nem csak megjelenési időpontja, de borítója is van már.)

Sokan úgy sejtik, a megjelenési dátum bejelentése az új borítós kiadás megjelenése környékén lesz - ha valaki esetleg lemaradt, ezek az új borítók.


Most egy szemfüles rajongó viszont érdekes dolgott osztott meg - egy képernyőfotót a Bloomsbury oldaláról, ahová felkerült a könyv adatlapja, rá pedig egy jelentős infó: az, hogy a megjelenés 2024. január 30-ra várható.

Természetesen ezen a ponton nem tudhatjuk biztosan, hogy egy random hibáról van szó, vagy csak egy túlságosan lelkes gyakornok tette fel a tényleges dátumot véletlenül. 

Mindenesetre ez egy elég reális dátumnak tűnik.


1 megjegyzés:

  1. Hali! Az amazonon fenn van borítóval, fülszöveggel együtt.
    Spoiler:
    Bryce Quinlan never expected to see a world other than Midgard, but now that she has, all she wants is to get back. Everything she loves is in Midgard: her family, her friends, her mate. Stranded in a strange new world, she's going to need all her wits about her to get home again. And that's no easy feat when she has no idea who to trust.

    Hunt Athalar has found himself in some deep holes in his life, but this one might be the deepest of all. After a few brief months with everything he ever wanted, he's in the Asteri's dungeons again, stripped of his freedom and without a clue as to Bryce's fate. He's desperate to help her, but until he can escape the Asteri's leash, his hands are quite literally tied.

    VálaszTörlés