Breaking News

Befutott Az utolsó szavai sorozat első előzetese - Jennifer Garnerrel a főszerepben!




Tavaly év végén jelent meg magyarul Laura Dave könyve, Az utolsó szavai, ami 2021-ben Goodreads Choice Awards nyertes is volt A legjobb krimi/thriller kategóriában. 

Így már nem is annyira meglepő, hogy elkeltek a könyv adaptációs jogai, és el is készült már belőle egy minisorozat, ami az Apple TV+-on érkezik majd.

A sorozat főszereplője Jennifer Garner lesz, mellette pedig ismerős lehet még az adaptációk szerelmeseinek Nikolaj Coster-Waldau (Trónok harca) és Angourie Rice (Nap nap után) is.

Az utolsó szavai adaptációja 7 részes lesz, és most megérkezett az első előzetes is!





A könyv fülszövege:

Ezek voltak az utolsó szavai: védd meg őt.
Mielőtt Owen Michaels eltűnt, egy üzenetet juttatott el a feleségének, Hannah-nak: védd meg őt. Hannah pontosan tudja, hogy Owen kire céloz – 16 éves lányára, Bailey-re, aki gyerekként tragikus körülmények között veszítette el az édesanyját.
És aki nem akarja, hogy bármi köze is legyen újdonsült mostohaanyjához.

Amikor aztán Owen Hannah egyik kétségbeesett telefonhívására sem válaszol, a főnökét csalás miatt letartóztatják, a rendőrség pedig őt is kihallgatja, Hannah kezd rádöbbenni, hogy a férje nem az, akinek ismeri. Az Owen valódi kilétéhez vezető kulcs pedig Bailey lehet.
Együtt vágnak bele, hogy kiderítsék az igazságot. De amint hozzálátnak, hogy összerakják Owen múltjának darabkáit, rá kell jönniük, hogy az életük soha többé nem lesz olyan, mint régen…

„Szédítő feszültség és gyönyörű próza. A regény a bizalom, házasság és család kényes kérdéseit feszegeti. A szó legjobb értelmében letehetetlen.”
– Riley Sager, New York Times bestsellerszerző

„Fedezd fel a rejtélyeit!
Ilyen gyorsan még sosem lapoztam a következő oldalakra.
Folyamatosan adagolta a feszültséget, én pedig folyamatosan találgattam
és reménykedtem, hogy mi fog történni.”
– MM Buyer, amazon.co.uk

„Ez a regény egy borzongatóan izgalmas hullámvasút.
[…] Kötelező olvasmány.” – Jean Kwok, sikerszerző



 

Nincsenek megjegyzések