Breaking News

MEGJELENÉSRE VÁRVA - Davenport ​család

A Menő Könyvek gondozásában új történelmi romantikus érkezik, ami abból a szempontból mindenképp közelebb áll A Bridgerton családhoz, hogy színesbőrűek a főszereplői. 

De sokaknak ennél izgalmasabb fejlemény, hogy a Menő Könyvek is csatlakozik az éldekorált könyves sorhoz. A Manó Könyveknél jelent már meg korábban élfestett könyv, hiszen a Sorsfordító történetek pont ilyen, viszont ezúttal a Menő Könyvek sorában, és nem egyszínű élfestett, hanem mintás, élnyomtatott kötet érkezik!

A megjelenés április elején várható.


Mutatom: 


A fülszöveg:

Romantikus ​történelmi fikció a Bridgerton és az Emily Párizsban rajongóinak!

A Davenport család lány tagjai, szolgálójuk és legjobb barátnőjük egy forrongó időszakban próbálják megtalálni az útjukat az életben és a szerelemben.
1910-ben járunk, Chicagóban. A vagyonos és tekintélyes Davenport család rangját William Davenport, az egykori rabszolga harcolta ki. Fényűző körülmények között élnek, szolgákkal, ezüst étkészlettel és ragyogó partikkal, a szerelmet keresve – még ott is, ahol nem kellene.
A gyönyörű Olivia az alkalmas férjjelöltet keresi, míg meg nem ismerkedik a karizmatikus emberi jogi harcos Washington DeWhight-tal, és fel nem szikrázik köztük a levegő. A fiatalabb lányt, Helent sokkal inkább az automobilok érdeklik, mint a szerelem – csakhogy rövidesen nővére udvarlójához kezd vonzódni. Amy-Rose, a szolgálójuk saját üzletről álmodozik, és egy olyan férfiról, aki sosem lehet az övé: Olivia és Helen bátyjáról, Johnról. A férfira Olivia legjobb barátnője, Ruby is szemet vetett, bár úgy tűnik, kevés sikerrel, míg családja nyomására flörtbe nem kezd, egy másik férfi érdeklődését felkeltve.
A Davenport család-sorozat első kötete az amerikai történelem és a fekete polgárjogi harcok egy kevéssé ismert korszakába vezet el, C. R. Patterson és családjának igaz történetére alapozva. A fordulatos, magával sodró könyvben négy elszánt fiatal nő küzd azért, hogy a saját útját járhassa és a szerelemre is rátaláljon.

Nincsenek megjegyzések