Breaking News

Új, animált felvezető főcímet kapott az Árnyék és csont sorozat!





Már bőven zajlik a visszaszámlálás az Árnyék és csont következő évadáig, ugyanis jövő héten debütál a Netflixen!

A rajongók, akik most elkezdték újranézni a sorozatot, izgalmas újdonságot fedeztek fel: a sorozat elejére készült egy animált bevezető!

Mint talán mindenki emlékszik, az Árnyék és csont annak idején nem kapott "rendes" főcímet, talán ezt pótolják az új videóval, talán egyfajta emlékeztetőnek szánják azok számára, akik elkezdenék az új évadot, de nem akarják újranézni a teljes első szezont.

Mindenesetre tény, valamikor a napokban megjelent az új animált felvezető, amiben gyakorlatilag elmesélik a világ alapjait.



Nem volt hozzá nagy bejelentés, így nem tudjuk, pontosan mikor került fel, viszont a rajongók kommentjeiből kb. biztosan látszik, hogy 5 nappal ezelőtt még nem volt ott.

Bár a hírnek első körben mindenki nagyon örült, kis idő elteltével látszik, hogy nem aratott osztatlan sikert a rajongók körében. A felvezető szövegből ugyanis arra lehet következtetni, hogy azért gyűlölik sokan a grisákat, amit az Éjúr tett korábban - viszont valójában korábbi ez a dolog, és az Éjúr tettei valójában következményei ennek az utálatnak.


A Netflixen már ott van a sorozat elején a videó, mindenki megnézheti, mindenesetre hozom a videót azoknak, akiknek (most) nincs Netflix előfizetése:




Ti mit gondoltok az új felvezetőről?




Bejegyzésajánló

Nincsenek megjegyzések