Breaking News

COVER REVEAL - Monica Murphy: His Reverie


Sziasztok!

Július 28-án jelenik meg Amerikában Monica Murphy His Reverie című regénye. (A Reverie szójáték, egyrészt a női főszereplő neve, másrészt maga a szó álmodozást jelent.) Fülszövegünk már eddig is volt hozzá, most azonban kaptunk egy borítót és egy kis részletet is.

És mivel ez egy borítóleleplező bejegyzés, nem is szeretném tovább húzni az idegeiteket, következzen a His Reverie borítója:


Attól a pillanattól kezdve tudtam, hogy ő az igaz, hogy először megláttam. Az egyetlen lány, akit ebben az életben akarni fogok.

Az egyetlen, akit képes lennék szeretni.
Ő a fény.
Én vagyok a sötétség.
Ő ártatlan.
Én már túl sok mindent tettem.
Ő jó.
Én rossz vagyok.
Ő minden álmom.
Én pedig az ő rémálma lehetek.
Különböző világból származunk. Ő... tökéletes. És én...
Nem.
Valamiért mégis akar engem. Úgyhogy abba kapaszkodunk, amibe tudunk. Elérjük, hogy ez a nyár számítson. Ő az én titkom. És én az övé.
Csak az a gond a titkokkal, hogy soha nem maradnak titokban. És amikor rájönnek, hogy együtt vagyunk, mindent meg fognak tenni, hogy szétválasszanak minket.

Csak azt tudom: nem engedem nekik.

Mert Reverie Hale? Ő az enyém. 


Részlet

- Szomjas vagy?

Összerezzenek, amikor meghallom a lágy női hangot, és mivel a kezem is megrándul, a cső arcon locsol. Szitkot morogva ejtem le a csövet, miközben vakon keresgélem a csapot, hogy elzárjam, míg a másik kezemmel igyekszem megtörölni a szemem. Hallom, hogy a lány nevet, és amikor megpördülök, arra számítok, hogy Hale egy elkényeztetett kis tinilányát találom majd ott, aki épp rajtam röhög.

De nem csak egy kis tini. Egyáltalán nem. Inkább annyi lehet, mint én. Magas és karcsú, hosszú, szőke haja meztelen, nap barnította vállára omlik. Nyári ruha van rajta - vagy hogy hívják -, és elég jól eltakarja, mivel pont a térde fölé ér, a karja mégis szabadon marad, mivel a ruha ujjatlan. A nap épp úgy süt rá, hogy épp átragyog a szoknyája vékony anyagán, így átláthatok rajta. 

A pillantásom oda esik, és képtelen vagyok elszakítani a hosszú, hosszú lábairól, amit megmutatnak az árnyak. Francba. Azok a szexi lábak olyan hosszúak, mintha nem is lenne végük. Megköszörüli a torkát, mintha pontosan tudná, mit nézek épp ekkora figyelemmel és mire gondolok, úgyhogy bűntudatosan a szemébe nézik és egy bunkónak érzem magam.

Ekkor veszem észre, hogy kék a szeme. Olyan kék, mint fölöttünk az ég, és olyan rohadt csinos, a finom vonásaival meg a rózsaszín ajkával, hogy meg se tudok szólalni.

- Te ki vagy? - kérdezi kíváncsin. A hangja átjár, édes és dallamos, és most én köszörülöm meg a torkom, hogy végre képes legyek megszólalni.

- Te ki vagy? - kérdezek vissza, mint valami idióta.

Szégyenlősen mosolyog, amire az egész testem reagál, villámként cikázik végig rajtam az elektromosság. - Én kérdeztem először. 

- Hale lánya vagy? - Ha az, akkor az nagy szívás, mert annyira szexi, de...

Érinthetetlen, ha ő is Hale. 

- Mi van, ha az vagyok? - A földet rugdossa szandálos lábával, az arca a leghalványabb rózsaszínben játszik. Ártatlanság árad belőle. Úgy néz ki, mint egy átkozott angyal és mintha kicsit kényelmetlenül érezné magát a társaságomban. 

A kényelmetlenség ellenére mégis mintha flörtölni próbálna velem.

- Nos, akkor igyekeznék extra udvarias lenni veled, mivel az apádnak dolgozom. - Az igazat mondom, mert nem akarok bajba kerülni emiatt a lány miatt. Talán nem is kéne vele kettesben maradnom. Mondhatna bármit, megvádolhatna valami szörnyűséggel és nem tudnék mivel védekezni. Az ő szava az enyém ellen.

És mindig az ő szava győzne.

Megint felnevet és lassan megrázza a fejét. - Bírom az őszinteséged.

Én eddig mindent bírok benne, de inkább csukva tartom a szám. Már így is eleget mondtam ahhoz, hogy totál lúzernek gondoljon. - Hát, akkor azt hiszem, tényleg Hale lánya vagy, igaz?


"Mi a fenét csinálok? Haza kéne őt vinnem. Kitenni a házuk előtt, ahol biztonságban van az anyukájával és apukájával és aztán eljönnöm, az összes piszkos kis gondolatommal együtt. Még csak érintenem sem kellene, mint ahogyan most teszem. Ez a lány azt üvölti, hogy nem a te pályád. Kíváncsi lennék, vajon ezért akarom-e ennyire."


Monica Murphyről

A New York Times és USA Today bestseller szerző Monica Murphy ízig-vérig kaliforniai, aki Yosemite alatt egyik előhegységben él. Feleség és három gyermek édesanyja, New Adult és kortárs romantikus regényeket ír a Bantam és az Avon kiadóknak. Ő a Heti csaj és a Második esély pasi szerzője.

Linkek:

Nincsenek megjegyzések