Breaking News

Levelek Skye szigetéről nyereményjáték - 4. nap


Sziasztok!


Nagyon örültem, amikor a Cor Leonis kiadó megkeresett, hogy nincs-e kedvem egy kis nyereményjátékhoz. A lehetőséget ezúton is szeretném megköszönni nekik! 
A játék ötlete néhány nap alatt meg is született és alig vártam, hogy elárulhassam nektek, mi készül. 

És akkor rögtön nézzük a részleteket is!


Nyeremény: 

2 példány Levelek Skye szigetéről című könyvből
Sok-sok könyvjelző


Játékszabályok:

A játék egyáltalán nem bonyolult, nem kell megijedni.

Ezen a héten hétfőtől péntekig minden nap megosztok egy képet és egy idézetet a Levelek Skye szigetéről című könyvből. Az idézetek minden esetben egy helyszínről szólnak, ahol a Levelek Skye szigete játszódik, a képek pedig ezeket a helyszíneket ábrázolják. 

Azonban az egy napon megosztott képek és idézetek nem feltétlenül tartoznak össze!

A Ti első feladatotok az, hogy összepárosítsátok a képeket az idézetekkel. (Segítségképp a könnyebb párosításhoz minden kép kap egy számot és minden idézet egy betűt. Tehát a megoldást így tudjátok nekem megírni: 1 - C, 2 - F stb.)

Hogy legyen időtök a párosításra, a játék még hétvégén is tart.

De itt még nem ért véget a játék! Hét közben sem kell unatkoznotok, ugyanis a képekkel még egy feladatotok van. A kép (és esetleg a hozzá tartozó idézet) segítségével kell megfejtenetek, hogy milyen helyszínről is van szó. Próbáljatok meg minél konkrétabbak lenni, azaz ha például egy épületet láttok a képen, akkor ne egy várost írjatok, hanem magát az épület nevét!

Ha megvannak a megoldások, már nincs is más dolgotok, mint felvezetni őket a Rafflecopter doboz megfelelő soraiba. Az öt megoldást akkor fogjátok tudni felvinni, ha előtte lájkoltátok a kiadó Facebook oldalát és a Deszy könyvajánlója Facebook oldalt.

Tehát akkor összefoglaló jelleggel még egyszer:

1. Képeken látható helyszínek megfejtése
2. Képek és idézetek párosítása
3. Rafflecopter doboz - Cor Leonis Kiadó Facebook oldala és a Deszy könyvajánlója Facebook oldal lájkolása
4. Rafflecopter doboz - Megoldások beírása a megfelelő sorokba (pl. 1 - C, Londoni Tower)


4. nap

4. kép


"D" idézet
 "(...) tömeg feje felett találkozott a tekintetünk, és minden félelmem elolvadt. (...) Olyan bátortalannak tűntél, amikor a pályaudvaron találkoztunk, mintha egyáltalán nem ismernél."

a Rafflecopter giveaway


Ne feledjétek, a kép és az idézet nem tartozik össze! Péntekig minden nap érkezik egy újabb kép és egy újabb idézet, hétvégén pedig lesz időtök összepárosítani őket!

Segítség lehet esetleg, ha elolvassátok a könyv fülszövegét és a róla írott véleményemet, az írónővel készített interjúmat vagy megnézhetitek a könyv előzetesét is!


A játékhoz tartozó posztok:

1. állomás
2. állomás 
3. állomás 
4. állomás 
5. állomás

Jó játékot mindenkinek!

Nincsenek megjegyzések