Breaking News

Moly pipáló - május 12-18.


Sziasztok!

Ebben a rovatban minden héten a Moly.hu előző heti legolvasottabb könyveinek listáját osztom meg, és magamban elégedetten - vagy kevésbé elégedetten - konstatálom, hogy melyikeket olvastam közülük.
Amennyiben értékeltem is a könyvet, akkor rögtön linkelem hozzá az értékelést is.

Május 12-e és május 18-a között a legolvasottabb könyvek:



Monica Murphy: Második esély pasi ✔ 
Veronica Roth: A beavatott 


Megint olyan hetet zártunk, amikor a legnépszerűbb 10 könyv közül az összeset olvastam! Sőt, ezúttal az értékelési arányom sem rossz, a 10-ből csak kettő olyan, amiről nem írtam korábban értékelést. 

Újonc a listán friss megjelenőként Az Igazi. A jelenléte nem igazán meglepő, hiszen a Párválasztó sorozat nagyon népszerű, így nyilvánvaló volt, hogy a záró kötetért mindenki ölni fog, hogy megtudja: Aspen vagy Maxon? 

Szintén új a listán a Gyönyörű esküvő, a két első kötet népszerűsége mellett nem meglepő módon a kiegészítő részt is mindenki olvasni akarja. 

A többiek mind visszatérők, akik hosszabb-rövidebb ideje a listán tartózkodnak. A Csillagainkban a hiba a film közeledtével szinte lerobbanthatatlan a listáról, és nyilván az is sokat segít, hogy most volt a filmborítós megjelenése. Az a borító pedig egyszerűen gyönyörű!

Aztán még mindig itt van nekünk két A beavatott rész, egy Leiner Laura, és szintén állandó elemnek tűnik egy-egy könyv az Ulpius New Adult/erotikus választékából, most is kettő van a legnépszerűbbek között. 

A Könyvmolyképzőtől pedig maradt a listán A csábítás kilenc szabálya és Reménytelen, amiről mostanában félelmetesen jó értékelések születnek - jegyzem meg, nem ok nélkül.

Nincsenek megjegyzések