Breaking News

IreadYA - 4. nap


Sziasztok!

Újabb nap az IreadYA héten! Ezúttal egy tényleg nagyon érdekes kérdéssel, ami bevallom, nem kis problémát okozott nekem.

A mai feladat ugyanis:


Tehát romantikus párosokat kell összehozni, akár különböző könyvekből.

És megmondom, nekem ez miért okozott gondot: egyszerűen szeretem az eredeti párosaimat! 
Ha valaki kap egy párt magának, akkor annak oka van és ha jó az író, akkor egyszerűen összepasszolnak. Ha pedig így van, akkor miért akarnék változtatni rajta? 

Úgy gondoltam, elindulok a kedvenc férfi és a kedvenc női karaktereimmel, hátha... Hát, nem vált be. Calderon mellé nem tudok mást elképzelni, ahogy Magnus is nagyon jó nekem úgy, ahogy van, Aleckel. (Viszont eszembe jutott Dumbledore, és heurékaszerűen ért a felismerés, hogy ez a páros nem is lehetne totál lehetetlen, mert mindketten vonzódnak a pasikhoz. Ennyi.) Pitonnal pedig pont azért problémás, mert mellé meg egyszerűen senkit nem tudok elképzelni. (Lilyn kívül, annak ellenére, hogy nem hoznám őket össze az eredeti történet szerint.)
Aztán női oldalról próbáltam megközelíteni, de Rose mellé Dmitrij kell és kész.

Na de akkor hogyan tovább? És rájöttem, nem véletlenül nem írok cross-overeket a fanfiction világban sem. És ha már... Akkor sokkal jobban érdekelne két más univerzumbéli szereplő barátsága, mint romantikus kapcsolata. Találkozást, barátságot nagyon szívesen látnék rengeteg szereplő között, de szerelem...

Mondjuk belegondolva esetleg egy... Will Herondale- Elizabeth Bennet páros. Ezek ketten kinyírnák egymást, biztos vicces lenne. (Bár kérdéses, a Büszkeség és balítélet mennyire YA.)
Vagy esetleg egy Jem-Mia Hall páros? Jókat zenélhetnének.

De tényleg azt mondom: mindenki maradjon azzal, akit neki írtak. :)

Nincsenek megjegyzések