Breaking News

Katie Ashley: A javaslat


Katie Ashley: A javaslat

Kiadó: Ulpius
Oldalszám: 332
ISBN: 9789633830734
Fordító: Medgyesi Csilla
Sorozat: Az ajánlat 2.
Függővég: nincs

Az Aidan árulását követő hetekben Emma minden tőle telhetőt megtesz, hogy továbblépjen. Figyelmen kívül hagyja a férfi számtalan üzenetét, a virágokat, mert nem biztos benne, hogy szeretné, ha Aidan visszahódítaná. Ám Aidan nem adja fel harc nélkül – legalábbis addig semmiképpen, míg Emma nem engedi, hogy fellebbentse a fátylat a múltjáról, arról az eseményről, amely miatt retteg az elköteleződéstől.
A sors azonban közbeszól: a koraszülés veszélye miatt Emma szigorú ágynyugalomra kényszerül két hétre. Aidan meglepő javaslattal áll elő: mivel be akarja bizonyítani, hogy szereti Emmát és születendő gyermeküket, és kész kötelezettséget vállalni, szabadságot vesz ki, hogy gondoskodhasson a lányról. Emma vonakodva beleegyezik, bár magában megesküszik, hogy távolságtartó lesz.
Noha meghatja Aidan figyelmessége és szeretetteljes gyengédsége, elbizonytalanodik, amikor a sürgősségi osztály orvosa, Alpesh „Pesh” Nadeen udvarolni kezd neki. Peshben megvan minden, amire Emma vágyik egy férfiban: sikeres, stabil, kész megállapodni, vállalni a férj és az apa szerepét. Szeretné elnyerni Emma szívét, ám a lány nem biztos benne, hogy képes nekiadni.
Mert lehetséges, hogy a szíve még mindig azé a férfié, aki összetörte azt – azé, aki oly kétségbeesetten próbálja visszahódítani.

Véleményem

Az első résznek félve álltam neki, aztán mégis tetszett, aminek nagyon örültem. Véleményt is írtam róla, amit ITT olvashattok. 

Viszont az után a befejezés után már nagyon vártam a folytatást. Bár nyilvánvalóan senki számára nem lehet kérdés, hogy mire számíthatunk, azért kissé aggódtam, mert tudtam, hogy van egy harmadik rész is. Nem voltam benne biztos, hogy szeretném, ha még két részen keresztül "szenvednének" a szereplők. Most viszont nyugodtan merem mondani, hogy a harmadik rész főszereplői már mások, szóval nem kell aggódni!

A történet fonalát nagyjából ott vesszük fel, ahol az első részén végén hagytuk. Aidan és Emma nem beszélnek egymással, de a közös gyerek és az érzelmeik mégis összefűzik őket. Így is kényszerülnek végül újra találkozásra: amikor Aidan apja rosszul lesz, a kórházban újra szembe kell nézniük a másikkal. Aidan pedig ezt ki is használja, mindent megtesz annak érdekében, hogy bebizonyítsa Emmának, megváltozott és komolyan gondolja a kapcsolatukat. Közben azonban Emma találkozik a jóképű és hihetetlenül figyelmes orvossal, Pesh-sel, és így elkezd kibontakozni a szerelmi háromszög, ami ennek a résznek többé-kevésbé a cselekményét adja. 

Pesh igazi álompasi. Családot akar, összetört már a szíve, így lehet ápolgatni, nagyon figyelmes, és egy cseppet sem zavarja, hogy Emma várandós. Romantikus randit eszel ki, vacsit hoz, tényleg olyasvalaki, aki megérdemel egy esélyt. Na de legyünk őszinték! Senki sem gondolja - még maga Emma sem -, hogy ez elég. Kicsit sajnáltam is Pesh-t, de annak nagyon örülök, hogy az írónő nem húzta el túlságosan ezt a szerelmi háromszög dolgot, nem volt akkora a "szenvedés", mint amekkora lehetett volna. 

Aidan pedig közben körülugrálja Emmát, még arra is hajlandó, hogy az éjszaka közepén futkosson ételért a kívánós kismamának. Nagyon figyelmes, és bár haragszom rá azért, amit csinált az első rész végén, tényleg megmosolyogtató volt az igyekezete. 

Szóval Aidan és Emma még mindig cukik együtt, és a mellékszereplőket is imádtam még mindig. Aidan édesapja aranyat ér, nagyon bírtam Emma nagyszüleit is és még mindig imádom Aidan unokaöccseit.

De a történet az egyszerű hétköznapoknál és az újra szorosra fonódó kapcsolatnál és persze a happy endnél nem igazán nyújt többet. Nincsenek túlzott bonyodalmak, a szerelmi szál miatt sem izgulunk túlságosan, tényleg csak kérdőjelünk marad a végére, Pesh.

Kellemes olvasmány volt, de az első rész nekem azért jobban tetszett. De persze örülök, hogy olvastam, megkaptuk a végkifejletet és a boldog pillanatokat, mégis csak így kerek a sztori. 

AJÁNLOM

Nincsenek megjegyzések