Breaking News

Moly pipáló - Május 5-11.


Sziasztok!

Ebben a rovatban minden héten a Moly.hu előző heti legolvasottabb könyveinek listáját osztom meg, és magamban elégedetten - vagy kevésbé elégedetten - konstatálom, hogy melyikeket olvastam közülük.
Amennyiben értékeltem is a könyvet, akkor rögtön linkelem hozzá az értékelést is.
Május 5-e és május 11-e között a legolvasottabb könyvek:



Katy Evans: Real - Valós
John Green: Csillagainkban a hiba ✔
Katie Ashley: A Javaslat
J. A. Redmerski: A soha határa

 Megint 100%-os vagyok! A múlt heti listáról minden könyvet olvastam! Éljen!

Szembetűnően sok a héten az Ulpius könyv, azok közül is a friss megjelenések, ez nem meglepő. A Realről írt véleményemet már olvashattátok, A Javaslatról nagy eséllyel még a héten írni fogok.

Ezeken kívül friss megjelenés még Colleen Hoover Reménytelenje, ami BTK-s könyv, és én nagyon szerettem, úgyhogy örülök, hogy felkerült a listára. Úgy vettem észre, hogy az emberek többségét megfogja a könyv, elég jók az értékelések, szóval nem lepett meg különösebben, hogy a listán landolt.

Visszatérők is vannak persze. Több hete trónol már a listán Veronica Roth A beavatott sorozatának valamelyik része, ezúttal az első kettő, és a film közeledtével már a Csillagainkban a hiba is bebetonozta magát. (Abból ráadásul most jön a filmes borítós kiadás a héten, úgyhogy az valószínűleg megint megdobja majd az olvasottságot. És remélhetőleg eléri, hogy a még meg nem jelent John Green könyveket is kiadják magyarul.) Szintén régi visszatérő A soha határa, legnagyobb örömömre az első rész, mert még mindig tartom, hogy a folytatás csalódást keltő. Illetve megint felkerült Sarah MacLean történelmi romantikus regénye, ami az Arany Pöttyös sorozatban jelent meg. Ja, és persze egy Leiner Laura könyv is dukál a listára, erről lassan már írnom sem kell, annyira természetes. Ezúttal a legújabb, az Akkor szakítsunk.

Nincsenek megjegyzések