Breaking News

Borítók bűvöletében


Sziasztok!

Épp az előbb tudtam meg, hogy érkezik a Flat-Out Love folytatása, Celeste története! És ma került fel hozzá a borító. Íme:



A fülszöveg pedig:

Akár ha Celeste elbűvölt már a Flat-Out Love-ban, akár ha most találkozol vele először, ez a könyv a különbözőségek csodálatos ünneplése, a személyes harcok megvívásáról, amelyek a fejünkben és a szívünkben zajlanak, és az első szerelemről...

A gimis végzős Celeste Watkins számára minden nap a bátorság brutális megmérettetése. És Celeste fél. Kirekesztett, mert túl okos, a beszéde túl affektáló, a szociális érzéke pedig messze van a normálistól, így nem sok választása van, mint hogy elzárkózzon.

De a főiskola majd felszabadítja, igaz? Ha képes túlélni a végzős évét, akkor talán. Ha talál valakit, aki képes mentőkötelet dobni számára, akkor talán, csak talán.

Justin Milano másodikos egyetemista a csípős megjegyzéseivel lehet ez az ember, aki kirángatja a magányból. Aki megmenti - már persze ha hagyja neki.

Együtt talán működik majd. Együtt talán megmentik egymást. És együtt talán megmentenek még egy párt - két embert, akikről Celeste tudja, hogy teljesen, egészen bolondulásig szeretik egymást.

A könyvből egy részletet is olvashattok, ITT


És akkor hoztam még egy borítót, egy magyar könyvét. Én nagyon várom és nagyon-nagyon tetszik a borítója:



Fülszövege:

A cseppet sem átlagos természetű Adrienn, a Bébé tizenegyedikes diákja egy nap borítékot talál a küszöbön. A benne lapuló pendrive Adrienn osztálytársa, Balázs eltűnésének nyomozati anyagát tartalmazza, vagyis annak egy részét.
A helyes, de szemétkedésre hajlamos Balázs pár hónappal korábban lelépett otthonról, mindenki szerint azért, hogy megszabaduljon utált szüleitől.
Adrienn az újonnan felfedezett tények nyomába ered, miközben egyéb gondja is akad. Egyik este a parkban rajtakapja romantikus értelemben foglalt osztálytársát, Katát, a suli fenegyerekével, Janóval.
Másnap egy lány az évfolyamról megvádolja Janót, hogy leütötte és kirabolta, Adrienn viszont tudja, hogy ez képtelenség. Ki kell derítenie az igazságot, bár ellenségeinek száma egyre szaporodik.

Nincsenek megjegyzések