Borítók bűvöletében


Sziasztok!

Épp az előbb tudtam meg, hogy érkezik a Flat-Out Love folytatása, Celeste története! És ma került fel hozzá a borító. Íme:A fülszöveg pedig:

Akár ha Celeste elbűvölt már a Flat-Out Love-ban, akár ha most találkozol vele először, ez a könyv a különbözőségek csodálatos ünneplése, a személyes harcok megvívásáról, amelyek a fejünkben és a szívünkben zajlanak, és az első szerelemről...

A gimis végzős Celeste Watkins számára minden nap a bátorság brutális megmérettetése. És Celeste fél. Kirekesztett, mert túl okos, a beszéde túl affektáló, a szociális érzéke pedig messze van a normálistól, így nem sok választása van, mint hogy elzárkózzon.

De a főiskola majd felszabadítja, igaz? Ha képes túlélni a végzős évét, akkor talán. Ha talál valakit, aki képes mentőkötelet dobni számára, akkor talán, csak talán.

Justin Milano másodikos egyetemista a csípős megjegyzéseivel lehet ez az ember, aki kirángatja a magányból. Aki megmenti - már persze ha hagyja neki.

Együtt talán működik majd. Együtt talán megmentik egymást. És együtt talán megmentenek még egy párt - két embert, akikről Celeste tudja, hogy teljesen, egészen bolondulásig szeretik egymást.

A könyvből egy részletet is olvashattok, ITT


És akkor hoztam még egy borítót, egy magyar könyvét. Én nagyon várom és nagyon-nagyon tetszik a borítója:Fülszövege:

A cseppet sem átlagos természetű Adrienn, a Bébé tizenegyedikes diákja egy nap borítékot talál a küszöbön. A benne lapuló pendrive Adrienn osztálytársa, Balázs eltűnésének nyomozati anyagát tartalmazza, vagyis annak egy részét.
A helyes, de szemétkedésre hajlamos Balázs pár hónappal korábban lelépett otthonról, mindenki szerint azért, hogy megszabaduljon utált szüleitől.
Adrienn az újonnan felfedezett tények nyomába ered, miközben egyéb gondja is akad. Egyik este a parkban rajtakapja romantikus értelemben foglalt osztálytársát, Katát, a suli fenegyerekével, Janóval.
Másnap egy lány az évfolyamról megvádolja Janót, hogy leütötte és kirabolta, Adrienn viszont tudja, hogy ez képtelenség. Ki kell derítenie az igazságot, bár ellenségeinek száma egyre szaporodik.