Breaking News

Hamarosan érkezik a A viharszívű Mya Mavis!


Sziasztok!

Hamarosan megjelenik Kemese Fanni tollából az A viharszívű Mya Mavis, de gondoltam, előtte egy kicsit visszatekinthetnénk arra, ami az első rész háza táján történt eddig. Csak hogy aztán újult erővel várhassuk a pénteket! Hogy miért, az ki fog derülni, megígérem. 


Két évvel ezelőtt, novemberben ott lehettem A napszemű Pippa Kenn bemutatóján. Soha nem felejtem el a napot, és nem csak azért, mert akkor még kevés könyves esemény állt a hátam mögött. Hanem azért sem, mert egy ismerősöm könyvbemutatójára igyekeztem, és bár vajmi keveset tudtam a könyvről akkor még, nagyon izgatott voltam és nagyon drukkoltam Fanninak. Persze igazából nem volt rá szüksége, hiszen a könyv magáért beszélt.
De azért ott voltam, örömködtem a csodaszép, fehér borítójú Pippámnak, amit Fanni dedikált is nekem. Szép nap volt. És még arra is emlékszem, hogy ugyanezen a napon olvasni kezdtem a könyvet. Hazafelé a vonaton, a regény elején található egyik levelet még meg is könnyeztem, és rögtön fel is írtam a kis noteszembe, hogy nehogy elfelejtsem megemlíteni ezt a tényt Fanninak is.

Még mindig a fejemben van egy részlet belőle, kicsit olyan élmény volt, mintha még percekig ez a mondat visszhangzott volna bennem olvasás közben:

"Ha egy napon tényleg egyedül maradsz, te, utolsó ember, tudnod kell:
mindannyian megbocsátjuk, ha a halált választod."

Egyébként beszámolót is írtam a bemutatóról, amit elolvashattok ITT.

Fanni épp a Pippámat dedikálja a könyvbemutatón


Aztán nagyon hamar be is fejeztem Pippát, nem túlzás azt mondani, hogy faltam a sorokat. Szerettem a világot, szerettem a könyv elején elmerülni Pippa fájdalmas magányában, de leginkább a két főszereplőt és a kapcsolatukat. A részletes értékelésemet ITT olvashatjátok.

Azóta pedig elképesztően várom a folytatást. Még a barátnőmet is sikerült rábeszélni, hogy olvassa el, ami azért is nagy szó, mert nem igazán szokott magyar szerzőktől olvasni. Miután befejezte, közölte, hogy szóljak Fanninak, hogy minél gyorsabban írja meg a folytatást. (Aztán odaadta a könyvet a nővérének is, aki szintén a következő részt várja, mert neki is tetszett. Tegyétek ezt bátran Ti is, láncban terjed a jó könyvek híre.)

És ez a folytatás hamarosan meg is érkezik hozzánk, Mya bekopogtat hozzánk, de előtte egy meglepit is hoz magával egészen pontosan





múlva.

Ráadásul amellett, hogy már dörzsölgetem a tenyerem, hogy végre megkaparintsam, ezt egy blogturné keretében tehetem majd, aminek külön örülök.

De nem is kell várni a blogturnéig sem, hogy valami kis meglepi érkezzen, ugyanis holnap és holnapután érdemes lesz majd lesni néhány könyves blogot. Az én meglepimre szerdán számíthattok! Remélem, olyan izgatottak vagytok Ti is, mint én.

De az igazi meglepetés szeptember 19-én, pénteken érkezik! Ez egy ilyen Pippa-Mya hét lesz!

Nincsenek megjegyzések