Breaking News

Halloween turné




Üdvözlet minden szellemnek, ghoulnak, vámpírnak, boszorkánynak és minden egyéb entitásnak a Blogturné Klub szellemes Halloween turnéján.

Nem tudod mit csinálj Halloweenkor? Nekünk van ötletünk: OLVASS!
Jó, jó…Na, de mit?
Segítünk:
Kövesd az egész napos turnét és tudd meg ki milyen könyvet ajánl a félelmetes estére! Széles választék, nem csak horror kedvelőknek! Különleges könyvajánlatok mellett még különlegesebb ünnepi recepteket, dekorációkat (és mindent, ami szem, szájnak ingere) találhatsz.

Tarts velünk, ha mersz!


Melyik könyved ajánlod Halloweenra?




Miért ezt a könyvet választottad?

Emlékszem, amikor olvastam, azt gondoltam, ez a leghátborzongatóbb könyvem. Nem vagyok nagy horrorrajongó, de ez olyan könyv, amiben hideg van a szellemektől, képek esnek le a falról, beindul a zenelejátszó teljesen indokolatlanul... És egyszerűen feláll a szőr a hátadon, mert érzed, hogy valami van veled a szobában.
Ennél jobb érzés nem is kell Halloween napján, nem?

Minek öltöznének be a szereplők?

Szegénykéimnek az első világháború és a spanyolnáthajárvány idején kevéssé van idejük ilyesmire. De Mary Shelley szerintem valamilyen őrült tudósnő lehetne, valaki más pedig beöltözhetne Frankensteinnek, ha már Mary Shelley...


Milyen italt ajánlanál hozzá?

Nehogy megkérdezzétek, miért, mert magyarázatot nem tudok adni, de valamiért rögtön az ugrott be: whiskey
(Pedig nem is szeretem a whiskey-t.)


Minek öltözöl/öltöznél be egy Halloween kosztüm versenyen?

Ez a vallomások ideje, csak őszintén! Pocsék vagyok, ha jelmezekről van szó. Életemben egy maradandó beöltözés-élményem van, akkor Hermione voltam. 
De... egyszer szívesen beöltöznék halott menyasszonynak. Mennyire jó lenne?



Blogturné extra - Szellemes ötlet Halloweenra

Én az egyik kedvenc halloweeni ötletemmel készültem nektek, emlékszem, amikor először találkoztam vele, el se akartam hinni, hogy mennyire kreatív emberek vannak. 

Egy halloweeni udvarba szellemek dukálnak, nem igaz? És egy kis csirkeháló (és ha úgy tartja kedvetek, egy kis tejfehér anyag) segítségével elképesztő szellemeket alkothattok az udvarotokba! Hogyan? Csak nézzétek a képeket!





 


Nyereményjáték

Egy turné sem maradhat nyeremény nélkül. Ismét nyerhettek, csupán pár csepp vért a lelketeket kérjük cserébe. Na jó, vért nem...

Nem Halloween a Halloween töklámpás nélkül. Mi is faragtunk pár virtuális tököt, méghozzá népszerű könyvek szimbólumait faragtuk ki. A Ti feladatotok, hogy kitaláljátok melyik tök melyik könyvet vagy könyvsorozatot reprezentálja. Két szerencsés játékos jutalma nem csoki, hanem egy-egy könyv lesz ezúttal is, méghozzá a.) Richelle Mead - A szukkubusz dala c. könyve (a felajánlást köszönjük Kellynek!), b.) Lara Adrian - A vámpír vére c. könyv (köszönet  érte Toffynak!). c.) Tarryn Fisher: The Opportunist - Kihasznált alkalom




a Rafflecopter giveaway




A blogturné résztvevői

1 megjegyzés:

  1. Szia!

    Esetleg egy pici segítséget kapni? Hiába kutatom, még nem jöttem rá, melyik könyvhöz tartozik a szimbólum. :(

    Mel

    VálaszTörlés