Breaking News

A Büszkeség és balítélet sztárja tanár lett!

A régi filmeknél gyakran felmerül a kérdés, mi is lett a színészekkel. Néhányuk befutott, és mindenki pontosan tudja, mi történik velük, néhányan azonban eltűnnek, és sosem hallunk róluk többet, maximum egy-egy olyan cikkből, mint amilyen ez is. 

A már kultikussá vált 1995-ös Büszkeség és balítélet szereplőivel pont ugyanez a helyzet. Néhány színész megmaradt ezen a pályán, és tudjuk, mi történt velük azóta. Colin Firth számos nagysikerű alkotásban szerepelt és Oscart is nyert, szóval immáron nem csak Mr. Darcyként ismeri a világ - bár valószínűleg ezt már sosem vetkőzi le. Jennifer Ehle, a sorozat női főszereplőjét pedig idén például A szürke ötven árnyalata filmben láthattuk, ahol Ana édesanyját alakította. 

De vajon mi történt a másik szerelmespárral? Hallott Mr. Bingley-ről bárki is azóta? Ugye nem igazán? Hát most kiderült, hogy miért! 


Crispin Bonham-Carter (igen-igen, tudtátok, hogy Mr. Bingley Helena Bonham-Carter rokona?) ugyanis 15 év színészkedés és egy kis színházi rendezés után maga mögött hagyta a rivaldafényt, és a sokkal nyugodtabb tanári pályát választotta. 



Már nyolc éve az Alexandra Park Schoolban tanít angol irodalmat, és állítása szerint a diákjainak fogalma sincs róla, hogy szerepelt a BBC tévésorozatában, ugyanis ebben a korosztályban már senki nem nézi a sorozatot. Ezt azért rajongóként és volt diákként erősen kétlem - legyünk őszinték, a diákok között megy a pletyka a tanárokról. 

Ti mit szólnátok, ha ő lenne a tanárotok?

Forrás

Nincsenek megjegyzések