Breaking News

Láttad már a Riválisok könyvelőzetesét?

Alyson Noël új könyve, a Riválisok igen érdekes kampány keretében érkezik, hogy egészen konkrétak legyünk a világ számos pontján - beleértve Amerikát és Magyarországot is - egyszerre jelenik meg a regény. Nálunk a Harlequin Kiadó gondozásában érkezik május 10-én.

Mindenki valaki akar lenni.
Layla Harrison a kényelmes, tengerparti élet helyett a riporteri szakma izgalmaira vágyik; Aster Amirpour el akarja küldeni melegebb éghajlatra a következő rendezőt, aki azt mondja neki egy szereplőválogatáson, hogy „kisebbségi származású lányra van szükségünk, de egy másik kisebbségből”; Tommy Phillips pedig arról álmodik, hogy vesz egy tizenkét húros gitárt, amelynek segítségével bejátszhatja magát híres, ámde eddig soha nem látott apja életébe.
Madison Brooks viszont már rég a maga kezébe vette a sorsának irányítását.
Ő Hollywood legragyogóbb üdvöskéje, mindenki róla beszél, ám az idáig vezető út nem jelent többet a számára, mint egy csillagot a járdán, a Louboutin cipője sarka alatt.
Legalábbis addig, amíg Layla, Aster és Tommy be nem nevez egy nagy tétekre menő játékba, amelyben Madison a fő célpont. A három fiatal már éppen kezdi megtalálni a számítását a Los Angeles-i klubok csillogó-villogó, de kőkemény világában, amikor Madison eltűnik, az ő ébredező reményeiket pedig elhomályosítja a hazugságaik köde.
A Riválisok a #1 The New York Times-bestseller-író, Alyson Noël izgalmas regénytrilógiájának első kötete, amely arról szól, hogy a legmerészebb álmaink hogyan változhatnak egy csapásra a legszörnyűbb rémálmainkká.


Az ígéretek szerint a Gossip Girl és a Pretty Little Liars sorozat rajongói imádni fogják. Az előbbi könyvsorozat szerzője még ajánlót is írt a regényhez, több más bestseller íróval együtt:

„Los Angeles nem minden gyönyörű lakójának gyönyörű az élete, Alyson Noël pedig szemfüles bennfentesként tárja elénk ennek a világnak minden rejtett részletét. Akárcsak egy igazi sztár, a Riválisok titokzatos, ellenállhatatlan és olyan gyönyörű, hogy az ember alig tudja levenni róla a szemét.”
Cecily von Ziegesar, A pletykafészek című sorozat írója

„Ez a káprázatosan izgalmas és szégyentelenül letehetetlen olvasmány teljes körű betekintést nyújt a hollywoodi hírességek tündökletes világába, ahol a hírnév játék, a sötét titkok fizetőeszközök, a szerelemnek pedig nagy ára van.”
Margaret Stohl, a Lenyűgöző teremtmények #1 The New York Times-bestseller-írója

„Ha tetszett a Hazug csajok társasága, imádni fogod ezt a szexi tinidrámát, amely a Los Angeles-i klubok csillogó világába vezet el minket – ahol minden döntés veszélyeket rejt, és ahol semmi nem az, aminek látszik.”
Kami Garcia, a Lenyűgöző teremtmények #1 The New York Times-bestseller-írója és a Törhetetlen szerzője

„A Riválisok már az első oldalakon rabul ejti az olvasót. A csillogó helyszíntől kezdve a lebilincselő történettel bezárólag minden színtiszta arany.”
Jamie McGuire, a Gyönyörű sorscsapás #1 The New York Times-bestseller-írója
„A Riválisok elénk tárja a hírnév sötét oldalát, továbbá kétségek és hazugságok hálóját szövi az olvasó köré.”
Jennifer L. Armentrout, #1 The New York Times-bestseller-író

„A hollywoodi éjszakai klubok világába elkalauzoló Riválisokban van minden: csillogás, szenvedély, botrány, sőt még egy eltűnt híresség is. Pont ilyen olvasnivalóra van szükségünk, kérjük szépen a folytatást!”
Kimberly Derting, a Body Finder-sorozat bestsellerírója

„A Riválisok függőséget okoz! Képtelen voltam letenni ezt a fordulatokban bővelkedő könyvet, és mivel a legizgalmasabb résznél ért véget, már alig várom a folytatást.”
Anna Todd, a Miután-sorozat bestsellerírója


Egy kis ízelítő a kiadó Facebook oldaláról:




A könyvhöz befutott már az előzetes is, amit ráadásul rögtön magyar felirattal is meg tudunk nézni. Íme:




Bár nálam az írónő eddigi könyvei nem arattak osztatlan sikert, kíváncsi vagyok. A kampány mindenesetre elég hatásos.

Nincsenek megjegyzések