Breaking News

Tovább csúszik Az útvesztő harmadik részének forgatása

Dylan O'Brien még korábban sérült meg Az útvesztő sorozat harmadik részének, a Halálkúrának a forgatásán. Akkor többféle információ érkezett azzal kapcsolatban, mi történt pontosan és mennyire súlyosak a főszereplőt Thomast alakító színész sérülései - mindenesetre biztosnak látszott, hogy nem csupán egy karcolásról van szó. (A legbiztosabbnak az az információ tűnik, miszerint agyrázkódása volt, arccsontja tört és több más kisebb sérülést is szerzett.)A forgatás természetesen csúszott, a többi színész és a stáb pedig egy emberként kívánt mielőbbi gyógyulást Dylannek. De úgy tűnik, ez a mielőbbi nem lesz olyan hamar, mint számítottak rá. 

A korábbi tervek szerint májusban folytatódtak volna a munkák Kanadában, ám úgy tűnik, erre nincs lehetőség. A színész sajtósa azt nyilatkozta, hogy a sérülései súlyosabbak, mint hitték, a Fox pedig meg is erősítette, hogy csúszik a forgatás. Bennfentes források szerint a színészeket és a teljes stábot hazaküldték, az új forgatási időpont pedig teljes mértékben Dylan felépülésén múlik - illetve azon, hogy amikor már egészséges, a színészek és a stáb időbeosztásában mikor találnak újra olyan időpontot, ami mindenkinek megfelelő. Hiszen több népszerű színész is szerepel a filmben, akiknek nyilván más projektjeik is vannak - Kat McNamara például nagy erőkkel Shadowhunterst forgat majd.

Viszont a csúszás miatt kevéssé valószínű, hogy valóban kijöhet a film a korábban tervezett időpontban, jövő februárban.

Nincsenek megjegyzések