Breaking News

Rossz hírek: csúszik a Hull a hó film!

Nem is olyan régen írtam meg a jó hírt, miszerint megtalálták a Hull a hó rendezőjét, most pedig újabb hír érkezett a film háza tájáról - de sajnos ez már kevésbé vidám.

John Green, Maureen Johnson és Lauren Myracle közös novelláskötetének filmes jogai még 2014-ben keltek, tavaly pedig nálunk is megjelent.




A filmben három valószínűtleg románc története bontakozik majd ki a szemünk előtt, és a három történet összefut karácsony előestéjén.

És akkor jöjjön a rossz hír: sajnos csúszik a film.

Eddig idénre tervezték a bemutatót, december 9-én került volna a mozikba Amerikában. Most viszont sajnos 2017 Hálaadására tolták a premiert.

Ez több okból is sajnálatos. Egyrészt többet kell rá várni, másrészt szerintem a november 22-i bemutató kicsit korai számomra egy vérbeli karácsonyi filmhez.

De még ennél is rosszabb hír, hogy milyen konkurenciája lesz majd a Hull a hónak a mozikban. Alig három héttel a Thor: Ragnarök után, 5 nappal Justice League első része és 3 héttel a Csillagok háborúja nyolcadik része előtt nem biztos, hogy a nézők pont erre a filmre költenek majd. Sűrű lesz az a tél időszak, tele igazi blockbusterekkel.

Egyébként hivatalos indoklás nem érkezett a csúszás hírével, valószínűleg még dolgoznak a forgatókönyvön és később találtak rendezőt, mint szerették volna.

Nincsenek megjegyzések