Breaking News

Szabit kapnak a Trónok harca rajongók!

Bizonyára mindenki ismeri, milyen, amikor egy régóta várt sorozata premierje késő estig elnyúlik, aztán másnap a munka miatt korán kell kelni. De a premiert persze ettől még nem lehet kihagyni, mit számít, hogy másnap pirosak a szemek és extra adag kávé kell az ébrenléthez?




Nos, ezt a problémát egy brit technikai cég, a +rehabstudio is felismerte. Közeleg a Trónok harca évadnyitó epizódja, így a vezetés elgondolkozott: van-e egyáltalán értelme mindenkit behívni? 

A döntés pedig meg is született: mostantól a vállalat a brit munkatársaknak (London és Belfast) hivatalosan is kiadja a Trónok harca utáni nap délelőttjét egy fél szabadnapként! Az amerikai irodát pedig figyelmeztették, hogy kerüljék a spoilereket a közös csatornákon, és várják be, amíg a britek is megnézhetik az első részt. 

És ez még nem minden! A szabadság nem csak a mostani évadra, hanem minden elkövetkező Trónok harca évadnyitó másnapra érvényes!

Ők is tudják, minden dolgozójuk rettentő kíváncsi, hogy Havas Jon vajon tényleg meghalt-e, és a legjobb munkahelyi környezet megteremtésének részét képezi ez a bizonyos szabadság is. Szerintük ez "így fair, jobb mindenkinek". 

Egyébként a hír bejelentése óta a vállalathoz jelentkezők száma 20%-kal megnőtt. Mindenki szabad Trónok harca napot akar.

Nincsenek megjegyzések