Breaking News

Na de mi lesz Jacob Kowalskival?

A bejegyzés spoileres, ha még nem láttad a Legendás állatok és megfigyelésük filmet!

Szerintem a címben olvasható kérdést sokan tettük fel, miután véget ért a Legendás állatok film. Szomorú befejezés, de mégis megcsillan a remény: ha tudat alatt is, de Jacob emlékszik a varázsvilágra, és aztán persze ott van Queenie a pékségben.



De vajon lesz-e folytatás? Tudjuk, hogy a varázslók és magnixek közötti házasság tilos, és elvileg minden magnixet, aki tudomást szerez a varázslóvilágról, amneziálni kell. Vajon ennek ellenére találnak kiskaput? 

Konkrét válaszaink persze nincsenek, de egy nyom azért bizakodásra adhat okot. 

A Pottermore-on megjelent Ginny Potter Reggeli próféta cikke, amelyben a 2014-en Kviddics Világkupa USA-Jamaica meccsről számol be. Ez persze önmagában inkább csak csemege, viszont egy dologra érdemes odafigyelni: a 2014-es amerikai válogatottban van egy Quentin Kowalski nevű hajtó, aki a csapat kilencedik, egyben utolsó gólját dobta a meccsen. 

Mint tudjuk, Rowlingnál nincsenek véletlenek, ráadásul ennek a bizonyos meccsnek önmagában nincs túl sok jelentősége. Akkor mégis miért a cikk? Nos, remélhetőleg azért, hogy elrejtsen egy ilyen nyomot a rajongóknak. Ez ugyanis arra enged következtetni, hogy Kowalski nagyon is beházasodott a varázsvilágba, és még mindig élnek leszármazottai. 

Ez már csak azért sem lenne meglepő, mert Rowling elárulta a Jacobot alakító színésznek, hogy nagyon szereti ezt a bohóc karaktert, és kicsit Ronra emlékezteti.

4 megjegyzés:

  1. De jooooo :))) en nem olvastam ezt a cikket, tok jo, hogy leirtad :)
    Egyebkent ezt a tilos hazasodni dolgot nem annyira ertem, hiszen a csaj is felver, nem?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem tudjuk, hogy Queenie félvér-e. Ettől függetlenül elhangzik, hogy a sztori idején nem házasodhatnak.

      Törlés
  2. jeeeeeeeeeeeee ezazz :DDD

    szerintem is félvér, legalábbis éb azt olvastam.

    VálaszTörlés
  3. De vannak mugli születésű varázslók/ boszorkányok, akiknek közük nem volt varázslókhoz :)

    VálaszTörlés