Breaking News

Austin Butler az Árnyak és jelek hangoskönyv egyik narrátora!

Mindig izgalmas, amikor egy külföldi YA hangoskönyv narrátort kap, mert gyakran előfordul, hogy kifejezetten trendi színészeket választanak - erre jó példát jelentenek Cassandra Clare könyvei, mindig megtalálják, ki az a népszerű színész, akit a rajongók szeretnek és aki még egy kis reklámot szállít a könyvnek.Veronica Roth Carve the Mark hangoskönyve rögtön két narrátort is kapott, a két főszereplő a sajátját. Cyra részeit Emily Rankin narrálja majd, de ami ennél is izgalmasabb, Akosnak Austin Butler kölcsönzi a hangját. A színész a notórius könyvadaptáció rajongóknak már ismerős lehet, hiszen főszerepe volt a Carrie naplója és a Shannara - A jövő krónikája sorozatokban. 

Mindkét narrátor kapott egy-egy videót, amiben a tapasztalatról mesélnek:


A könyv magyarul is érkezik Árnyak és jelek címmel.
Egy rejtélyes áram által átjárt galaxisban mindenki különleges adománnyal születik.
CYRA a shotet nép fölött uralkodó kegyetlen zsarnok húga, akit áramadománya fájdalommal és hatalommal ruház fel. A bátyja a képességeit kihasználva az ellenségei kínzására kényszeríti a lányt, ám Cyra nem csupán fegyver a testvére kezében: szívós, fürge és eszesebb, mint ahogy azt a zsarnok sejtené.
AKOS egy földműves és egy orákulum nagylelkű fia Thuvhe fagyott bolygójáról, akinek hűsége a családja iránt nem ismer határokat, és akit különleges áramadománya védelmez. Miután Akost és fivérét ellenséges shotet katonák ejtik foglyul, kétségbeesetten küzd azért, hogy a testvérét kimenekítse - kerüljön bármibe.
Akos Cyra világába kerül, és az országaik és családjaik közti viszály leküzdhetetlennek tűnik. Vajon segítenek-e egymásnak túlélni, vagy elpusztítják egymást?
Az Árnyak és jelek Veronica Roth lenyűgöző története a barátság - és szerelem - erejéről egy váratlan adományokkal teli galaxisban.

Nincsenek megjegyzések