Breaking News

A Libri új YA jogaira csapott le

Azt már megírtam, hogy a Könyvmolyképző megvásárolta egy új new adult kötet jogait, eközben a Libri YA vonalon erősít. 

Igaz, az általuk megvásárolt könyvről egyelőre keveset tudunk, hiszen még angolul sem jelent meg. De nagyon bízhatnak benne, hiszen a hírek szerint nem csak az első, de rögtön a második kötet jogait is megvették, ami angolul is csak jövőre várható. 



Egyébként a sztori kifejezetten vicces választás az Insomnia sorozatát futtató Libritől, hiszen a könyv főszereplője maga is álmatlanságban szenved. 

Cata Cordova olyan szörnyű álmatlanságban szenved, hogy beleegyezett, részt vesz egy új, kísérleti kezelésben. Azt gondolta, a dolgok nem lehetnek rosszabbak... de óriásit tévedett. 
Nem sokkal azután, hogy a kísérlet elkezdődik, valami hiba adódik az egyik laboratóriumi eszközzel, és Cata és hat másik tinédzser pácienst beszippantja egy közös álomvilág - és egyáltalán nem emlékeznek, hogy kerültek oda. Ami még ennél is rosszabb, a félelmetes felfedezés, hogy olyan helyen estek csapdába, ahol a legrosszabb rémálmaik keltek életre. Legsötétebb képzeletük teremtményei üldözik őket, olyan titkok kínozzák, amiket legszívesebben eltemetnének. Catának és a többieknek össze kell fogniuk, hogy szembenézzenek a legnagyobb félelmeikkel. És ha nem találnak módot rá, hogy legyőzzék őket, soha többé nem ébrednek fel.

Nincsenek megjegyzések