Breaking News

Magyarul is érkezik Victoria Schwab sikerkönyve!

Victoria Schwab A ​Darker Shade of Magic című könyve tavaly a csapból is folyt, a This Savage Songgal egyetemben. Úgyhogy várható volt, hogy előbb-utóbb magyarul is érkezik, és most úgy tűnik, a kívánságok valóra válnak. 

A hírek szerint február 6-ra érkezik az Egy sötétebb mágia a Ventus Libro gondozásában. És a borító is ismerős lesz, ugyanis megtartották az eredetit. 


Fülszöveg:

Kell az utolsó utazók egyike – varázsló a párhuzamos világok, mágikus városok közti átkelés ritka képességével. Szürke Londonban, a koszos és unalmas, minden mágia híján való birodalomban az őrült III. György uralkodik, míg Vörös Londonban, ahol Kell is felnőtt a trónörökös, Rhy Maresh mellett, tisztelik az életet és a mágiát. Fehér Londonban pusztító harc folyik a mágia birtoklásáért. És egyszer, valamikor létezett Fekete London is, amelyről senki sem beszél. Kell hivatalosan Vörös London utazója, a birodalmak közti levelek kézbesítője. Nem hivatalosan viszont csempész, olyan vevőkkel, akik bármit megtennének akár a legapróbb tárgyért is, amely a másik világból származik. Veszélyes időtöltés ez, amelynek következményeit Kell meg is tapasztalja. Szürke Londonban menekülve Szelinával találkozik, egy zsebmetszővel, aki kirabolja, majd megmenti az üldözőjétől, végül ráveszi Kellt, hogy magával vigye a másik világba.

Nincsenek megjegyzések