Breaking News

A sci-fi oldal szerint idén érkezik az Üvegtrón tévésorozat

Sokszor kérdezgettetek már róla, hogy tudok-e valami frissebbet az Üvegtrón tévésorozatról a legutóbbi bejegyzésem óta, amiben a forgatókönyvről láthattunk fotót



A SYFY Wire most összeállított egy listát 18 olyan 2018-ban érkező tévéshowról, amit nem győznek kivárni.

És igen, a listán ott a Queen of Shadows is a Hulu gyártásában. Ahogy írják:

"Az Amazon főnöke, Jeff Bezos hírhedt szeptemberi nyilatkozatában arról beszélt, hogy a saját Trónok harca sorozatát akarja - és úgy tűnik, a Hulu figyelt rá. A Queen of Shadows egy young adult és fantasy találkozásából született könyvsorozat, az Üvegtrón adaptációja, Sarah J. Maas tollából. Habár erre az évre ígérték, a gyártás egyelőre nem kezdődött el, és még a főszereplő, orgyilkos Celaena Sardothient alakító színésznőt sem találták meg."

Így tehát biztosat ők sem tudnak, mindenesetre biztató, hogy 2018-as bemutatóról tudnak és nem vetették végleg el. Igaz, azért kicsit merész elvárás ez, figyelembe véve, hogy még sehol sem tartanak a forgatókönyv óta  - már amennyire tudjuk. Aztán az is igaz, hogy a Shadowhunters is jó bizonyítéka annak, hogy ha egyszer beindulnak a dolgok, akkor nagyon gyorsan érkezhetnek a hírek és pikk-pakk meglehet egy egész szereplőgárda.

(Az Amazon törekvése pedig látszik: csak lecsaptak a Gyűrűk Ura tévés jogaira.)

1 megjegyzés: