Breaking News

Hivatalos: dolgoznak A Gyűrűk Ura tévésorozaton

Nem olyan régen írtam arról a hírről, hogy az Amazon sorozatot készítene A Gyűrűk Urából, ám ez akkor még pletyka volt. Ma viszont megérkezett a hivatalos megerősítés. 



A Variety, a Deadline és több más nagy oldal is megjelentette az Amazon közleményét. 

Eszerint:

"A Középföldén játszódó adaptáció új történeteket fedez majd fel J. R. R. Tolkien A Gyűrű Szövetségét megelőző időszakból. Az egyezménynek része egy esetleges spin-off sorozat is." 

És még:

"A Gyűrűk Ura igazi kulturális jelenség, ami rajongók generációinak képzeletét ragadta meg, mind az irodalomban, mind a képernyőkön. Megtiszteltetés, hogy együtt dolgozhatunk a Tolkien Estate and Trusttal, a HarperCollinsszal és New Line-nal ebben az izgalmas televíziós kollaborációban, és boldogok vagyunk, hogy újabb nagyszerű utazásra invitálhatjuk A Gyűrűk Ura rajongóit Középföldére." 

Ezt Sharon Tal Yguado, az Amazon Studios sorozatokért felelős vezetője nyilatkozta.  

A Tolkien Estete and Trust valamint a HarperCollins képviselője, Matt Galsor elmondta: "Örülünk, hogy az Amazon, ami olyan régen elkötelezte magát az irodalom mellett, otthonul szolgálhat a valaha készült első több évados A Gyűrűk Ura tévésorozathoz. Sharon és az Amazon Studios csapata kivételes ötletekkel álltak elő, amelyekkel a képernyőn kelhetnek életre olyan korábban nem látott történetek, amelyek J. R. R. Tolkien eredeti írásain alapulnak."

A cikkek szerint hamarosan újabb információkra számíthatunk.

Nincsenek megjegyzések