Breaking News

Itt a Harry Potteres mobiljáték előzetese!

Korábban már írtam részletesebben a Harry Potter játék első híréről, aki ezekre az információkra kíváncsi, az lapozzon vissza! 

Most foglalkozzunk az újdonságokkal!




Megérkezett a Harry Potter: Hogwarts Mystery játék első előzetese! (Nem, ez nem az, ami a Pokemon Go jellegű Harry Potter: Wizards Unite lesz, hanem egy másik.(

A Hogwarts Mysteryben végig lehet majd csinálni a Roxfort hét évét, pont, mint a könyvekben. A játék Harry születése után, de még azelőtt játszódik, hogy ő maga is az iskolába járt volna. Nymphadory Tonks és Bill Weasley még diákok - legalábbis erről mesélt a  Jam City, a játék fejlesztője. És mivel őket ki is emelték, nagy eséllyel szerepelni is fognak majd.

Az első előzetesben 3D játékot láthatunk, távolról a Roxfortot, illetve különböző taláros diákokat. A hangulat elég varázslatos, bár bevallom, szerintem az animáció egy fokkal lehetne jobb is. Mindenesetre kíváncsian várom ezt az élményt - ki fogom próbálni, bár nem vagyok nagy játékos. 

A sajtóbeszámoló szerint a játékban van egy nagyobb cselekmény is, és több kisebb - mint például különböző kapcsolatok a karakterek között. A játékban hozott döntések befolyásolják a narratívát és a kalandokat, amiket a játékosok átélhetnek. 

Mielőtt a játék kezdődik, beosztanak valamelyik házba (arról nem szól a fáma, ez mi módon dől el), részt vehetünk az órákon - lesz Bájitaltan és Átváltoztatástan is. Ahogy a játékosok új tudást sajátítanak el, megnyílik az út új helyszínek, bűbájok és más varázslatos képességek felé. 

A játék tavasszal jelenik meg.

És nem húzom tovább az idegeket, az előzetes:


Nincsenek megjegyzések