Breaking News

Megint jön egy újabb borítós kiadás a Harry Potterhez

A kedvenc sorozataim újraborítózásai kapcsán én általában abszolút pozitív vagyok. Ha valaki gyűjtő, gyűjtse a szépséges példányokat, ha valaki meg új olvasó, döntse el, neki mi tetszik. Ráadásul ugye ott van az a faktor is, hogy a borítódivat is változik, könnyen lehet, hogy valaki egy új borító miatt talál rá egy tuti sorozatra. 

De van egy pont, ami már nekem is sok, és bevallom, a Harry Potternél nekem ez most jött el.



Jön ugyanis egy újabb borító.

Oké, oké, az igazsághoz hozzátartozik, hogy míg az angol kiadás 20. évfordulóját tavaly ünnepelték, az amerikai megjelenésé elvileg most lesz - ennek örömére a Scholastic is előrukkol egy jubileumi kiadással. 

Az új kiadás borítóit a díjnyertes Brian Selznick tervezi, és új illusztrációkat is készít a kiadáshoz - nem véletlenül írom, hogy borítóit, mert minden könyvhöz érkezik az új kiadás idén júliusban. Szeptemberben pedig megjelenik a díszdobozos kiadás is. A tervezőről pedig azt érdemes tudni, hogy az Oscar-díjas film alapjául szolgáló A leleményes Hugo könyvért is ő volt a felelős. 

Ahogy ő nyilatkozott: "Nagy Harry Potter rajongó vagyok, és elképesztő megtiszteltetés, hogy J.K. Rowling ikonikus sorozatát illusztrálhatom. Nagy öröm számomra, hogy részese lehetek a 20. évforduló megünneplésének, alig várom, hogy szerte az országban találkozzak a Harry Potter olvasókkal és rajongókkal."


Nincsenek megjegyzések