Breaking News

Végre jön magyarul az Idol - és itt a hazai borítója is!

A Könyvmolyképző Kiadó ma a Rubin Pöttyös oldalon osztotta meg a jó hírt: elkészült az Idol magyar borítója!Korábban már írtam róla, hogy ők hozzák magyarul a könyvet, de a mai bejegyzésben azt is elárulták, hogy a megjelenés 2018. első felére várható. 

Hivatalos magyar fülszöveg még nincs, de az angol fülszöveget lefordítottam nektek:

Libby
Killianre részegen kiterülve találtam rá a gyepemen, mint valami elveszett hercegre. Egy isten arcával, és ehhez illó arroganciával egyszerűen nem akart eltűnni. Szexi, elbűvölő, épp csak egy kicsit mocskos - és ezzel szépen lassan kezdte lebontani a falaim, hogy egyre többre vágyjak. 
Az enyém lehetne, ha elég bátor legyek, hogy a magaménak követeljem. A gond az, hogy az egész világ a magáénak gondolja. Mégis hogyan tarthatsz meg egy bálványt, ha az egész világ el akarja venni tőled? 
Killian
A világ legnagyobb rockbandájának vezető énekeseként az álmok életét éltem. De egyetlen végzetes döntés miatt minden széthullott. És most minden romokban. 
Egészen Libertyig. Ő morcos és visszahúzódó - de valahogy édes. Ezt húzzátok ki. Amikor hozzáérek, perzselően szexi és addiktívabb, mint az összes rajongó, aki a nevemet kiáltozza. 
A világ hajszol, hogy megint a színpadon álljak, de nem állok készen elhagyni őt. Módot kell találnom rá, hogy kirángassam a csigaházából és magam mellett tartsam. Mert Libertyvel minden megváltozott. Minden.

Nincsenek megjegyzések