Breaking News

Újabb könyves meglepidoboz érkezik - Ilyen lesz a MyBooKz

Lassan kétség sem férhet hozzá, hogy a könyvmolyok világát teljesen magukkal ragadták a könyves meglepetésdobozok. 

Nem tudom, mennyien emlékeztek rá, volt az a film, ami Ahová lépek, szörny terem címen futott - nos, ezt most éppen Ahová lép a könyvmoly, meglepidoboz terem-re változtathatnánk. 

Ezúttal az egyik még bevezetésben lévő dobozról fogok írni nektek, lehetőséget kaptunk ugyanis, hogy első kézből ismerjük meg, mire számíthatunk majd ettől a doboztól - a MyBooKz csapatának dobozától.



Félkövér dőlttel szedem a csapat közleményéhez fűzött gondolataim. 


Miről is szól a MyBooKz doboz?

Röviden: a lényege az, hogy havonta kapsz egy csomagot, egy meglepetést, amiben nem tudod pontosan mi lesz, csak azt, hogy mire számíthatsz. 
A MyBooKz meglepetéscsomag könyveket rejt. Neked szól, ha te is szeretsz olvasni, illetve szereted a könyvekhez kapcsolódó ajándékokat. Viszont nem csak meglepi lesz, valamilyen szinten megmarad a választás lehetősége is, a kategóriát ugyanis mi választhatjuk meg! 


Ebben egyelőre nincs túl sok csámcsognivaló, na de jöjjön a következő pont, ami nagyon is izgi:


Mit tartalmaz a csomag?

A MyBooKz könyves doboz, minimum 2db könyvet rejt. A két könyvnek a kategóriáját mindenki magának választhatja ki. Ez pedig azt is jelenti egyben, hogy meg is osztható a doboz, akár családon belül, akár barátokkal anélkül, hogy veszekedés lenne a vége. 

A hat kategória közül kettőt választhatsz, persze minden hónapban választhatsz másik kategóriát.

A kategóriák:


  • Gyerekkönyvek 3-7 évig
  • Gyerekkönyvek 8-12 évig
  • Young Adult
  • Non-Fiction (ismeretterjesztő, igaz történetek)
  • Womens Fiction (könnyed csajos témák, romantika)
  • Misztikus (fantasy, sci-fi, krimi)



Na, ez viszont nekem tök szimpi. Egyrészt rögtön 2(!) van a dobozban, ami már szuper. Másrészt a választás lehetősége is tetszik. Megmarad a meglepetés, mégis van benne valami irányított. Persze a jelenleg piacon lévő dobozok is szűrnek egy-egy rétegre, de több dobozban oldják meg ezt, és vannak kategóriák, amik így is kimaradnak. 
De ami a legjobb, hogy a két könyv miatt lehet vegyes a doboz. Szóval ha valaki olvas YA-t és felnőtt romantikust is, dönthet úgy, hogy legyen egy ebből is, abból is. Vagy lehet közös dobozt rendelni a gyermekeddel - nekem ugyan nincs, de imádnám ezzel is rászoktatni az olvasással. Anya nyitja a dobozát, amiben ott lapul valami a gyereknek is. Persze arra kíváncsi vagyok, ezt értékben hogyan oldja meg a csapat, ugyanis egy 3-7 éveseknek szóló könyv lehet, hogy olcsóbb, mint a felnőtt regény. 


Ami még nagyon fontos:
A könyvek kizárólag friss kiadások, 45 napon belül jelentek meg, hogy remélhetőleg még ne legyenek ott a polcunkon. Minden könyv mellé különleges személyes ajándék is jár. 

Ahogy a csapat írja:

Tudjuk, hogy ebben a felgyorsult világban nem mindig van időd a könyvesboltokat járnod, aztán még a könyvet sem egyszerű kiválasztani, rengeteg időt vehet el az olvasástól, azonban tudjuk az igazi könyvek illatát és a kanapén hátradőlve történő kényelmes olvasást egyik technikai kütyü sem képes pótolni. Mi azon dolgozunk szorosan együttműködve a kiadókkal, írókkal és könyvszakértőkel, hogy minden hónapban értékes, jó olvasnivalót kapj. 


Mitől prémium?

A csapat szerint "a könyvek különlegesen válogatott minőségi kiadványok."

És persze jogosan jön a kérdés: mi van még benne, hiszen az eddigi felsorolt dolgok még csak izgalmasak, de nem tesznek prémiummá valamit. 

Természetesen, a könyvek mellett meglepetéseknek is marad hely. Mivel a meglepetés az meglepetés, annyit árulhatunk, lesznek az olvasáshoz használható hasznos dolgok. Emellett magyar kézművesek egyedi termékeit fogjátok megtalálni, kizárólag kiváló minőségű, prémium különlegességek kapnak helyet a dobozban, legyen az akár valami finomság, akár kozmetikum, dísztárgy. A kézműves termékek nem csak minták, hanem teljes értékű ajándékok! Igyekszünk olyan meglepetéseket a dobozba rakni, amelyek nem nehezen beszerezhető ritka termékek, valódi prémium értékeket képviselnek.
Lényegesnek tarjuk kiemelni, hogy számunkra igen fontos a doboz fenntarthatósága, ezért úgy gondoltuk a környezetvédelmet és az újrahasznosíthatóságot tartjuk szem előtt. A MyBooKz doboza és tartalma minél kisebb mértékben hagyjon nyomot a természetben ezért újrahasznosítható és teljesen természetes anyagokból készül! Reméljük, abban mind egyetértünk, földünk csak egy van és támogassuk együtt azt az elvet, hogy vigyáznunk kell rá. 


Hogy juthattok hozzá?

Rendelni majd a weboldalról tudtok. Minden hónapban 1-jétől 15-ig lehet rendelni a következő havi könyveket. Lesz egy havi rendelésre is lehetőség, de előfizetés is választható, 3 és 6 havi csomagok formájában. 


Mikor indul?

Az első csomagokat a bloggerek és vloggerek fogják nektek bemutatni írásban vagy videóban. (Köztük várhatóan én!) 

Ha szeretnétek az indulásról és az aktuális hírekről mindig tájékozódni, azt a MyBooKz csapat Facebook oldalának követésével tehetitek meg, ahol miután bekövettétek az oldalt az értesítéseket se felejtsétek el bekapcsolni, hogy mindig megkapjátok a híreket. 

Illetve létrehoztak egy előzetes regisztrációs oldalt, ahol, ha feliratkoztok a hírlevélre, mindig értesülhettek az aktuális történésekről, ennek van egy olyan előnye is, hogy az első csomagok közül hármat kisorsolnak a feliratkozók között.

Előzetes regisztráció (Ha érdekel, a doboz itt regisztrálj, ez vásárlásra nem kötelez, viszont 3db ingyen dobozt sorsolunk ki.)
Feliratkozás: https://mybookz.hu
E-mail címünk: mybookz@mybookz.hu

Nincsenek megjegyzések