Breaking News

Újabb regény a Könyvmolyképzőnél!

Korábban már kiderült, hogy Kristen Callihan Idol című regényének magyar jogai elkeltek, ám azt egészen mostanáig nem tudtuk, melyik kiadó csapott le rájuk. 

Most azonban a Könyvmolyképző Molyon elárulta: bizony, az Idol az ő könyvük lesz, minden bizonnyal a Rubin Pöttyös sorozatot erősíti majd. 



Libby
Killianre részegen kiterülve találtam rá a gyepemen, mint valami elveszett hercegre. Egy isten arcával, és ehhez illó arroganciával egyszerűen nem akart eltűnni. Szexi, elbűvölő, épp csak egy kicsit mocskos - és ezzel szépen lassan kezdte lebontani a falaim, hogy egyre többre vágyjak. 
Az enyém lehetne, ha elég bátor legyek, hogy a magaménak követeljem. A gond az, hogy az egész világ a magáénak gondolja. Mégis hogyan tarthatsz meg egy bálványt, ha az egész világ el akarja venni tőled? 
Killian
A világ legnagyobb rockbandájának vezető énekeseként az álmok életét éltem. De egyetlen végzetes döntés miatt minden széthullott. És most minden romokban. 
Egészen Libertyig. Ő morcos és visszahúzódó - de valahogy édes. Ezt húzzátok ki. Amikor hozzáérek, perzselően szexi és addiktívabb, mint az összes rajongó, aki a nevemet kiáltozza. 
A világ hajszol, hogy megint a színpadon álljak, de nem állok készen elhagyni őt. Módot kell találnom rá, hogy kirángassam a csigaházából és magam mellett tartsam. Mert Libertyvel minden megváltozott. Minden.

Nincsenek megjegyzések