Breaking News

Három új jelenetfotó a jövendő Rubin Pöttyös The Matchmaker's Playbook adaptációjából

Az elmúlt hetekben már többször írtam a The Matchmaker's Playbook PassionFlix adaptációjáról - először akkor, amikor megkaptuk a plakátot és a premier dátumát, másodszor pedig akkor, amikor megosztották az első jelenetfotót a filmből, és végül amikor az előzetes is megérkezett.

A közeli premiernek köszönhetően pedig csak úgy szórják a promóciós anyagokat, most éppen három fotót kaptunk, és most először nem csak a főszereplő Nick Batemanről, hanem a másik pasiról is:


A könyv fülszövege:

Az első számú Szárnysegéd szabály: ne ess bele egy kliensbe se. 
Miután egy baleset véget vetett a karrierjének, a korábbi NFL-es Ian Hunter visszatér a kampuszra - és kész, hogy újra elinduljon a játék. Mint az egyik zseni a Szárnysegéd vállalkozás mögött, ami egy sikeres és titkos, szájhagyomány útján terjedő randiszolgáltatás, a nőkkel kapcsolatos képességeit latba veti a reménytelen szerelmesek kedvéért. De amikor Blake Olson fordul a Wingmenhez, Ian megkapja a valaha volt legreménytelenebb kliensét.
A nyúlott melegítőjétől kezdve a cipők terén fennálló szerencsétlen választásaiig, Blake-nek csodára van szüksége, hogy meghódítsa a srácot, aki tetszik neki. De legalább most maga mellett tudhat egy profi kerítőt, aki segít neki megküzdeni a lehetetlen esélyekkel. Ian tudja, hogy a tanácsai és egy átalakítás sikeressé tehetik Blake-et a feladatban. Csakhogy miközben Blake kész katasztrófából igazi bombanővé válik, Ian rájön, veszélyesen közel áll ahhoz, hogy megszegje a legfontosabb szabályt...

Nincsenek megjegyzések