Breaking News

Jönnek a Riverdale könyvek!

A Scholastic megvásárolta a Riverdale világának könyves jogait (hát nem vicces, ez általában fordítva szokott működni), hogy eredeti történeteket jelentessen meg benne, és más kiegészítő könyveket, amelyek a CW Riverdale sorozatán alapulnak.




A Riverdale második évada épp befejeződött, és sikeresen zárt, és elég menőnek számít mostanság, így nem túlzottan meglepő, hogy a könyves világ is meglátta benne a fantáziát.

Már azt is tudjuk, mikor érkezik az első könyv. A Riverdale Student Handbook még nem új történet lesz, hanem egy útmutató, ami az ígéret szerint elárul mindent, amire szükséged van ahhoz, hogy túlélj a Riverdale-ben. A megjelenés augusztus 28-ra várható.

Az első valóban új történet az ünnepi szezonra érkezik, egy YA regény formájában. A cím Riverdale: The Day Before - The Prequel Novel, azaz egy elősztori lesz, ahogy a címből is kiderül. Az ígéret szerint a Riverdale-beli életről mesél még azelőttről, hog a nézők becsatlakoztak volna az első évadban. 

A regényt Micol Ostow jegyzi, és többféle nézőpontból mesélve ismerhetjük meg a sztorit, mivel egy sor szereplőt kapunk majd, akik mind elmondják a maguk történetét. Ebben a könyvben lesz extra tartalom is, Hiram Lodge letartóztatási végzése, oldalak Jughead regényéből, üzenetek Betty és Veronica beszélgetéseiből illetve dalszövegek Josie daloskönyvéből.

Borítóink is vannak már:


 

1 megjegyzés:

  1. Kérdezni szeretnék!
    Ha kilyönek magyarul a könyvek akkor hol és mennyiért lehet őket kapni?És mikor várhatóak a könyvek!

    VálaszTörlés