Breaking News

Emilia Clarke-ot megviselte az utolsó Trónok harca jelenete

Emilia Clarke, akit a Trónok harca rajongói Danyként ismerhetnek, újabb nagy rajongótáborhoz csatlakozott, hiszen mostanában látható a fiatal Han Solo kalandjairól szóló filmben.




Jelenleg épp ezt a filmet promotálja mindenfelé, úgyhogy interjúk tömkelegét adja - és természetesen még a Star Wars interjúi sem telhetnek egy úgy, hogy a Trónok harca ne kerüljön szóba.

A Vanity Fairnek adott interjúban mesélt kicsit a Daenerys Targaryenként eltöltött utolsó perceiről, eszerint pedig igenis megviselte a búcsú. "Teljesen szétestem tőle... tudni, hogy ez lesz az utolsó íz, amit Daenerys az emberek szájában hagy...

A GMA-nak elmondta: "Tényleg összetöri az ember szívét, amikor bárminek a végét forgatja. Egy érzelmi katasztrófa voltam a forgatáson. Minden csak mondogatta: Emilia... minden rendben van. Én meg: De ez az utolsó!

A The Herald Sunnak pedig arról mesélt, milyen nézői reakciókra számít: "Az emberek ordítani fognak, és azt mondják majd: Pontosan így akartam, hogy véget érjen. Néhányan meg úgy lesznek vele, hogy Mi? - az anyám, valószínűleg."

Ez vajon azt sejtetheti, hogy nem lesz a legboldogabb a lezárás Emilia karaktere számára?

Nincsenek megjegyzések