Breaking News

Újabb George R. R. Martin adaptáció érkezik!

Az Entertainment Weekly írta meg, hogy újabb George R.R. Martin adaptációra számíthatunk!




Martin gyerekeknek írt meséje, A jégsárkány már magyarul is megjelent, igaz, ahhoz képest, hogy 1980-as években jelent meg, kicsit sokat kellett várnunk rá. 

A mese fülszövege:

Létezik egy legendás lény, a jégsárkány, amelyről csak félve mernek suttogni az emberek. Szárnycsapása nyomán nem marad más, csak fagy és pusztulás. De van egy kislány, Adara, aki nem fél a jégsárkánytól, hiszen ő maga is a tél gyermeke. Ez az ő története.
George R. R. Martin meséje egyszerre megrendítő és csodálatos, olyan olvasmány, amiben kicsik és nagyok egyaránt örömüket lelhetik. A tűz és jég dala sorozattal világhírűvé vált szerző A jégsárkánnyal is bizonyítja, hogy számára a műfaji határok inspirációt jelentenek, nem korlátokat.

És most, a Trónok harca hatalmas sikere után ebből is érkezik az adaptáció!

A Warner Animation Group ugyanis elárulta, animációs filmet készítenek belőle. Martin producer lesz a projektben, Vince Gerardis pedig executive producerként szolgál majd.

Arról, hogy mindebből mikor láthatunk valamit, még nem szól a fáma.

Szóval emberek, a múltkor bejelentett Targeryen történelemkönyv után újabb projekt van, ami miatt lassabban készülhet a következő A tűz és jég dala kötet.

Nincsenek megjegyzések