Breaking News

Végre érkezik sorozatos borítóval is az Outlander!

Azt hiszem, azt kijelenthetjük, ha van olyan tévésorozat, ami adaptáció és telitalálat, az az Outlander! (Meg a Trónok harca, oké, oké, ne tessék kiakadni.)

Egyszerre hozza azt, amit a rajongók imádnak, hűséges a könyvhöz, mégis kellően mer eltérni tőle ahhoz, hogy újra izgalmas legyen mindenkinek. 

Magyarul már a tévésorozat előtt megjelentek az első részek, így természetesen nem "filmes" borítóval érkeztek. Most viszont végre érkezik a tévésorozatos borító!

Igaz, rendhagyó módon nem az első kötethez, hanem a régóta vár 2. rész utánnyomása érkezik az új borítóval.


Íme:





Fülszöveg:

Az Outlander – Az idegen szerzőjétől.
A nagyszabású regényfolyam második része, amely ismét visszarepít bennünket az időben a XVIII. századi Skócia drámai és szenvedélyes eseményei közé...
Claire Randall húsz éven keresztül megőrizte a titkait. De most felnőtt lányával együtt visszatér Skócia fenséges, ködfátyolba burkolózó hegyei közé. Claire itt szeretné elmondani a lányának az igazságot egy fontos dologgal kapcsolatban, amely éppen olyan megdöbbentő, mint ami mögötte van: az ősöreg kőkör rejtélye; az idő korlátain átívelő szerelem; és James Fraser, a skót harcos, akinek lovagiassága egykor ott tartotta Claire-t a férfi évszázadának veszedelmei között, a saját korába való visszatérés helyett.

Nincsenek megjegyzések