Előkerült Rowling üzenete Alan Rickmannek, amit Piton sztorijának lezárásakor írt

Mint az ismert, Alan Rickman azon kevesek közé tartozott, akik évekkel a befejező Harry Potter kötet előtt tudtak dolgokat. Amikor a Bölcsek kövére kiválasztották Rickmant, Rowling és ő leültek beszélgetni a karakterről - és igen, Rowling elárulta neki Piton teljes történetét.
Ez azért volt kulcsfontosságú, mert a karaktert úgy kellett megformálni, hogy a végén minden kerek legyen. Ehhez pedig Rickmannek ismernie kellett Piton motivációit.

Most előkerült egy kis üzenet, amit Rowling küldött Alan Rickmannek, amikor befejezte Piton történetét a 7. rész írásakor.

Íme:Ahogy írja:

Épp most fejeztem be azt a Piton fejezetet. Nagyon-nagyon furcsa befejezni...
Alannek & Rimának
legyen nagyszerű 2007-etek!
Szeretettel
Jo (KR), Neil


A fejezet természetesen a The Prince's Tale, vagyis A herceg meséje, amiben Harry megismeri Piton történetét az emlékeiből.

És ha már kettejük kapcsolata szóba került, azt sem szabad elfelejteni, hogy a Harry Potter sztárjai közül maga Rowling volt az egyik első, aki érzelmes üzenetben vett búcsút Alantől...
Előkerült Rowling üzenete Alan Rickmannek, amit Piton sztorijának lezárásakor írt Előkerült Rowling üzenete Alan Rickmannek, amit Piton sztorijának lezárásakor írt Reviewed by Deszy on 5/27/2018 Rating: 5

Nincsenek megjegyzések:

.

Üzemeltető: Blogger.