Breaking News

Kylie Scott megmutatta végre a következő könyve borítóját

Kylie Scott hirdetése a legújabb könyvéről, "aminek hamarosan leleplezni a végleges borítóját", már napok óta folyton felbukkan a falamon. 

Viszont mindig csak a helyettesítő borítót láthattam, amin csak felirat volt, szürke háttéren.

Most viszont végre megérkezett a borító, amit már nagyon vártam, mert megfogadtam, hogy még ha ronda lesz is a borító, ennyi felbukkanás és teaselés után meg fogom osztani. (Működött a Facebook reklám, elismerem.)

Így hát nem húzom az idegeiteket, előbb hozom a borítót, aztán minden mást:




Az új kötet augusztus 7-én érkezik, és ahogy minden bizonnyal rájöttetek, ez most nem YA lesz, hanem megint NA. 

Fülszöveg magyarul:

Apja esküvőjére hazatérni nem ígérkezett könnyűnek Adele számára. Ha az, hogy tizennyolc évesen elküldték, nem lett volna elég, a káosz, amit maga mögött hagyott, amiért ráhajtott apja üzlettársára, már biztosan.
Pete tizenöt évvel idősebb, mint ő, és amióta csak az eszét tudta, bele volt zúgva. De félreértelmezte a helyzetet - összekeverte a barátságosságot a halhatatlan szerelemmel. Kínos. Tegyük hozzá az apját a félreértéshez, és a törött orrú Pete-et - a cég persze az összeomlás szélére került. Úgyhogy az a fickó legalább olyan hálás lehetett, amikor ő maga mögött hagyta a várost.
Hát évvel később a dolgok már teljesen máshogy állnak. Adele már nem gyerek, és már képes rá, hogy végigcsinálja az esküvőt, és udvarias legyen. De csak annyi kell, hogy újra lássa, és máris előtörnek a régi érzések.
Néha az első szerelem a legigazibb.

Nincsenek megjegyzések